Velika plaketa ravenske občine za Društvo Projekt Človek – Regijski sprejemni center Koroške

Velika plaketa ravenske občine za Društvo Projekt Človek – Regijski sprejemni center Koroške

19.04.2022

Na predvečer praznika mesta Ravne na Koroškem, v spomin na 12. april 1952, ko se je Trg Guštanj preimenoval v mesto Ravne na Koroškem in so bile slednjemu podeljene mestne pravice, je v grajskem razstavišču Koroške osrednje knjižnice dr. Franca Sušnika potekala slovesna seja ravenske občine, na kateri so podelili tudi občinska odličja.
Veliko plaketo ravenske občine je prejelo Društvo Projekt Človek – Regijski sprejemni center Koroške, in sicer za dolgoletno uspešno delovanje društva, prispevek k izboljševanju kakovosti življenja in zdravja občanov z različnimi oblikami zasvojenosti ter za izjemen in trajen prispevek k ugledu in razvoju Občine Ravne na Koroškem. Najlepša hvala vsem, ki ste prepoznali naša prizadevanja po pomoči ljudem v stiski v koroški regiji. Hvala gospodu županu in Občini Ravne na Koroškem za nagrado in vso podporo s katero nam pomagate uresničevati naše poslanstvo.

 

Galerija

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.