(G)rajska gibalnica

(G)rajska gibalnica

24.09.2020

Na Koroškem se je tudi letos ob Evropskem tednu mobilnosti (16. - 22.09.2020) odvijal dogodek "Koroška v gibanju". Glede na epidemiološko situacijo je dogodek to leto potekal na prilagojen način.

Osnovno poslanstvo naše organizacije je humanitarnost, strokovna pomoč zasvojenim, zagovarjanje abstinence ter kvalitetno življenje brez drog. Zato smo se v Društvu Projekt Človek z veseljem pridružili akciji Koroška v gibanju, saj nam le-to pomaga izpolnjevati naše poslanstvo.

Tako smo vsi sodelujoči pripravili krožno pot, v Grajskem parku na Ravnah, z naslovom »(G)rajska gibalnica«, kjer smo sodelujoče organizacije predstavile eno gibalno aktivnost in opremile table z našimi podatki in poslanstvom društva.

Za "piko na i" smo na dan 22. 9. 2020 z vsemi sodelujočimi skupaj posneli en promocijski spot, ki si ga lahko ogledate na naslednji povezavi.

 

Galerija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.