Utrinki s pohoda na Lubnik

Utrinki s pohoda na Lubnik

V soboto 2. julija smo se v prelepem sončnem dnevu pred Terapevtsko skupnostjo zbrali uporabniki, starši in delavci. Odšli smo na pohod na Lubnik z namenom počastitve dneva boja proti zasvojenosti.

Narava je bila v zelo pisanih barvah, sonce je pripekalo in lahko rečem, da je bil pravi poletni dan. Na srečo smo se na pohod odpravili v jutranjih urah, ko je bil v gozdu zrak svež in ravno pravšnji za pohod.

V dobri uri in pol smo prispeli na vrh. Pot je bila za nekatere kar lahka, za tiste, ki so imeli malo manj kondicije pa kar težka, saj so kljub zmernemu tempu vodnika Francija kar odbro zaostajali. Nekateri, ki še nikoli niso bili na Lubniku so občudovali okoliške hribe, saj je bil razgled zaradi lepega vremena čudovit in se je videlo daleč naokoli.

Poleg razgledovanja, poležavanja, "martinčkanja" in uživanja na soncu smo kar dolgo časa tudi klepetali in uživali v druženju. Na poti z Lubnika nismo imeli nobenih težav, zanimivo pa je bilo to, da smo prečkali bližnji travnik v gosjem redu. Za tiste, ki ne vedo, pomeni, da se ne uničuje travnate površine.

Ko smo se vrnili v Terapevtsko skupnost so nas fantje in dekleta, ki se pohoda nisio udeležili pogostili s kavo in čajem, ob tem smo še nekaj časa kramljali, nato pa smo se v želji po čimprejšnjem ponovnem snidenju v hribih tudi poslovili.

Uporabnik TS

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.