Utrinki z morja

Utrinki z morja

13.08.2020

Zgodaj zjutraj smo vstali in v pričakovanju na odhod smo naleteli na prvo oviro, ki pa nas ni ustavila na poti proti cilju. Organizacijski problem je bil ta, da v hiški B nihče ni vedel, da si bomo sposodili Zafiro in smo tako odhod zamaknili, saj je bilo najprej potrebno odpeljati otroke v vrtec. Vmes je Daisy vztrajno napadala naše zapakirano kosilo, ki smo ga dan prej v kuhinji pripravili za na morje. Čakanje, čakanje, potem pa končno odhod!

Vožnja ob prijetni glasbi in dobri dužbi je hitro minila, že sam pogled na morje nas je napolnil s pozitivno energijo. Po ovinkih slovenske obale smo se pripeljali do Fiese.

Morje, sonce in relax! S tremi tremi besedami lahko opišem četrtek. Voda ja bila kristalno čista, plaža pa polna ljudi. Zasidrali smo brisače pod drevesa in iz pomala poleteli v morje. Voda je bila prijetna, pomirjujoča. Sonce je pripekalo in hitro, ko smo prišli iz vode je na koži ostala le še sol. Privoščili smo si še kavico v lokalu na plaži, vmes pojedli kosilo in nadaljevali z lenarjenjem.

Prehitro je napočil čas za odhod, vsem je bilo vsaj malce težko odjadrat nazaj proti Sopotnici. Nostalgično sem spremljala morje, ki se je v Zafirinem stranskem ogledalu vedno bolj oddaljevalo. 

Kratko a sladko pravijo, upam da bo še takih dni, morje nafila z neko pozitivno energijo, ki mislim da smo jo vsi potrebovali.

Marika S.

 

Galerija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.