Razvrsti po:
 
 • Nogometni turnir

  25.03.2020

  Sončni petkov dan smo izkoristili za nogometni turnir. Kar nekaj nas je, ki imamo izkušnje z igranjem nogometa, še več pa nas je, ki smo borbeni in z veseljem brcnemo žogo! Poskrbljeno je bilo tudi za odličen žar in medalje, ki smo jih sami naredili - kreativnost in ročne spretnosti nas prav tako bogatijo.
  Preberi več
   
 • Projekt OMRA

  24.03.2020

  Začeli smo s projektom OMRA, ki je namenjen večji pismenosti o duševnem zdravju. Zato je program naravnan tako, da bo povečal dostopnost do različnih informacij, povezanih z zgodnjim prepoznavanjem težav v duševnem zdravju in razpoložljivih oblik (samo)pomoči preko neposrednih izobraževanj in spletne platforme ter tako prispeval k dvigu ravni pismenosti o duševnem zdravju v Sloveniji.
  Preberi več
   
 • Za informacije, nasvete in podporo smo dosegljivi!

  19.03.2020

  Zaradi zajezitve okužb s koronavirusom do preklica nudimo našim uporabnikom telefonsko in elektronsko svetovanje. Vsi fizični kontakti in neposredni stiki z uporabniki do preklica ukrepov odpadejo. Na srečo nam pri tem sodobna tehnologija lahko precej pomaga in olajša to obdobje.
  Preberi več
   
 • NUJNO OBVESTILO

  13.03.2020

  V skladu z odredbo Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti smo delovanje naših programov iz preventivnih razlogov omejili. Verjamemo, da bomo te izredne razmere skupaj z mirom v srcu, razsodnostjo in čutom za sočloveka ob upoštevanju varnostnih ukrepov uspešno prebrodili. Za vse, ki želite informacije, nasvete ali podporo smo dosegljivi na naših telefonskih številkah in elektronski pošti.
  Preberi več
   
 • PREVENTIVA PRED OKUŽBAMI Z VIRUSI

  10.03.2020

  Spoštovani, ob naraščanju okužbe s Koronavirusom smo tudi v našem društvu sprejeli preventivne ukrepe, zato pozivamo vse, ki imate znake virusnega obolenja, da ne hodite na pogovore ali podporne skupine. Za razumevanje se vam zahvaljujemo.
  Preberi več
   
 • Naravni živalski vrt - ZOO Park Rožman

  06.03.2020

  Obiskali smo naravni živalski vrt - ZOO park Rožman, kjer smo videli nekatere zelo eksotične živalske vrste, kot je na primer ježevec, himalajske gorske koze Tare in sibirske tigre.
  Preberi več
   
 • Dve prosti delovni mesti

  06.03.2020

  V naš kolektiv vabimo dva strokovna delavca, ki sta psihologa po izobrazbi.
  Preberi več
   
 • 40 dni brez alkohola 2020

  27.02.2020

  Tudi letos se pridružujemo akciji 40 dni brez alkohola, ki jo že 15. leto zapored organizirajo poleg Slovenske Karitas še Nacionalni inštitut za javno zdravje, zavoda Varna pot in Vse bo v redu, Katedra za družinsko medicino Medicinske fakultete v Ljubljani, društvo Žarek upanja, Zveza klubov zdravljenih alkoholikov in Društvo abstinent. Letos bo kot gostujoča organizacija sodeloval tudi Družinski inštitut Bližina.
  Preberi več
   
 • Sankali smo se na Jezerskem

  18.02.2020

  Prečudovit petek, kot nalašč za zimske vragolije. Četudi ni bilo snežne idile, je bilo snega dovolj na sankaški progi. Sproščenost, zabava in radost so polnile naša srca, v prekrasnem objemu Kamniških Alp.
  Preberi več
   
 • Zaposlimo diplomirano medicinsko sestro/diplomiranega zdravstvenika

  27.01.2020

  Zaposlimo diplomirano medicinsko sestro ali diplomiranega zdravstvenika za delo z zasvojenimi
  Preberi več
   
 
PrviPrejšnji12345ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.