Letno srečanje

Letno srečanje

15.09.2020

V četrtek 10.09.2020 smo imeli zaposleni Društva Projekt Človek naše tradicionalno letno srečanje, na katerem iščemo načine kako v naše delo vpeljati določene izboljšave. Na tak način redno spremljamo naše delo in ugotavljamo kje so naše močne točke in kaj bi bilo smiselno spremeniti, prilagoditi ali vpeljati na novo. Tako zagotovimo, da smo v koraku s časom in s potrebami naših uporabnikov.

Tokratno srečanje je bilo posebno zato z ker letos obeležujemo 25 let delovanja našega društva. Kot praznovanje tega smo si zaposleni privoščili oddih na vožnji z ladjico po slovenski obali in tako združili prijetno s koristnim.

Dan je bil zaznamovan z idiličnimi razgledi, prijetnim druženjem in zabavnimi vajami za team building, ob katerih smo bili otroško razigrani, hkrati pa smo dobili nove uvide v svoje delovanje pri opravljanju dela.

Na koncu smo pojedli odlično kosilo, skočili v morje in se pošteno nakopali.

Prepričani smo, da bomo zaradi tega dneva še bolj povezani in da bomo tako še bolj učinkoviti pri delu z našimi uporabniki.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.