UTRINKI KRANJSKA GORA – PLANICA – ROADTRIP

UTRINKI KRANJSKA GORA – PLANICA – ROADTRIP

06.01.2021

Iz zamegljene Sopotnice smo se po dolgem čakanju na zeleno luč z uprave DPČ-ja odpravili na pot. Že po cesti smo naleteli na oviro policistov, kateri so nas kar dvakrat ustavili, saj očitno kar pademo v oko. Po opravljenem intervjuju in ukazu, da moremo vsi imeti maske gor, smo se odpeljali naprej do našega cilja – KRANJSKE GORE. Parkirali smo in se sprehodili po idilični poti, vse je bilo zasneženo in spremljalo nas je sonce. Zaslužili smo kafe in kepanje. Mraz nas je pregnal naprej in tako smo se ob glasbi in dobri družbi še malo vozili okoli, ustavili smo se v Planici, kjer smo si ogledali še skakalnico in malo naprej pomanjali malco. Vožnja je bila sproščujoča četudi smo se počasi že vsi zavedali, da moremo nazaj proti TS-ju.

Hvaležna sem vsem, ki ste prispevali, da smo se imeli tako dobro, predvsem hvala Adi in Andražu(živ živ), ki sta nas spremljala in Niku, ki je bil voznik in organizator izleta :D
Upam na še več takih izletov!
M.

 

Galerija

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.