TSS na počitnicah - utrinki z morja

TSS na počitnicah - utrinki z morja

22.08.2021

Morja sem se zelo veselil, predvsem da gremo za 3 dni. Zelo mi je bilo všeč, ker je bilo sproščeno vzdušje, kljub temu da smo šli s programom. Komaj sem čakal, da skočim v morje, ker ga zares obožujem.

Potem smo šli do apartmaja in se razpakirali. Apartma nam je bil vsem zelo všeč in počutili smo se domače. Prvi dan mi je bilo malo neprijetno, ko nas je ujel dež in smo šli v lokal, kjer se nisem dobro počutil, to sem podelili na večerni misli.

Bili smo tudi v akvariju, otroka sta zelo uživala. Ponosen sem na sinčka Aneja, da ni imel več toliko strahu pred vodo in je lepo hodil v morje, naučil se je kar nekaj novih »morskih« besed.

Všeč mi je bilo tudi, da smo iskali kompromise in ugodili našim željam. Bili smo tudi v luna parku, kjer smo tako odrasli kot otroci dobili svoj kanček adrenalina.

Res sem užival in z veseljem bi podaljšal še kakšen dan. Super sem se imel tudi z Andrejko in Leo, ker sta bili tudi oni dve sproščeni.

Ž.

 

Galerija

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.