Ob mesecu preprečevanja zasvojenosti: VSAK IZMED NAS POTREBUJE OČALA

Ob mesecu preprečevanja zasvojenosti: VSAK IZMED NAS POTREBUJE OČALA

26.11.2021

Vsi se srečujemo z izzivi, ki so nam z nekakšnim razlogom dani, poslani v življenje. Izziv ne pomeni, da bo to nekaj slabega, čeprav se velikokrat vprašamo: »Zakaj se to dogaja ravno meni?«. Iz vsake izkušnje moramo potegniti najboljše. Menim, da je enako z zasvojenostjo. Postati zasvojen v današnjem je času zelo enostavno, razlogi, povodi kaj nas vodi v to, pa so najrazličnejši. Marsikdo od zunanjih opazovalcev razlog opiše kot brezvezen, nepotreben ali majhen, vendar pa smo si ljudje zelo različni in različno je tudi naše vrednotenje razlogov. Znano pa je, da noben razlog ni tako velik, da ga ne bi mogli premostiti in najti primerno rešitev za življenje. Kot je bilo omenjeno že prej, da postati zasvojen je enostavno, rešiti se zasvojenosti, je pa druga pesem. Lahko poskusimo enkrat, dvakrat, večkrat.

Zakaj torej vsak izmed nas potrebuje včasih očala? Da vidi. Da uvidi. Potrebno je priti do točke, ko pridemo do uvida, da tako res ne gre več naprej. Ko si nadenemo očala, je prvi korak storjen. Kako pa naprej?

Korak za korakom.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.