40 dni brez alkohola

40 dni brez alkohola

07.03.2019

V Društvu Projekt Človek se pridružujemo akciji 40 dni brez alkohola, ki se je začela 6. marca in se bo končala 20. aprila 2019.

V tej akciji bomo sodelovali tako, da bomo izvedli preventivne delavnice za osnovnošolce 4. in 5. razreda v različnih krajih Slovenije. 

V sklopu preventivnih delavnic bomo učene 4. razredov povabili, da nam sporočijo (narišejo, napišejo), kaj je tisto kar bi sporočili pijanemu človeku, kako se vede opit človek in kaj lahko ljudje počnemo namesto, da pijemo alkohol.

Kaj nam bodo otroci sporočili nas že sedaj zelo zelo zanima.

:)))

S tem želimo vplivati na večjo osveščenost o škodljivem vplivu alkohola in pri otrocih podpreti pomen treznega žviljenjskega sloga.

Iz vsakega razreda bomo v sodelovanju z Društvom Abstinent izbrali najbolj sporočilne in jih strnili v promocijsko brošuro, ki jo bo Društvo Abstinet v sodelovanju z AVP delilo širši javnosti, v mesecu novembru.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.