Leto 2019

 
Razvrsti po:
 
 • Objavljamo prosto delovno mesto, diplomiran zdravstvenik/ medicinska sestra

  13.12.2019

  Iščemo diplomiranega zdravstvenika za delo na projektu Razvoj in nadgradnja mreže mobilnih enot. Zdravstvenik bo zaposlen v ZD Škofja Loka delo pa bo opravljal v Društvu Projekt Človek- Terapevtski skupnosti za abstinente v Sopotnici pri Škofji Loki. Zdravstvenik pomembno dopolnjuje strokovno delo pri socialni rahabilitaciji zasvojenih. Zaželene so komunikativne spretnosti, fleksibilnist pri delu, motivacijske sposobnosti in sposobnost organizacije seminarjev s področja zdravstva. Več informacij o konkretnem delu na 031 521 666. Veselimo se novega timskega delavca!
  Preberi več
   
 • Iščemo osebo za usposabljanje na delovnem mestu

  03.12.2019

  Vas zanima: - delo z ranljivo skupino zasvojenih? - katere so posebnosti terapevtske skupnosti? - izzivi dela in delovanja v nevladni organizaciji?
  Preberi več
   
 • Ženske med zasvojenostjo in nasiljem - okrogla miza v mariboru

  25.11.2019

  Maribor, 20. November 2019 – V mesecu boja proti zasvojenosti in 11 letnici delovanja Sprejemnega centra Ruše, Društva Projekt Človek se je danes zgodila pomembna okrogla miza z naslovom: »Ženske med zasvojenostjo in nasiljem – Kdo mi lahko pomaga iz začaranega kroga?« Z okroglo mizo so v Društvu Projekt Človek opozorili na zelo ranljiv in neenakopraven položaj žensk, saj je v njihovih programih med ženskami okoli 70 % tistih, ki so zasvojene in so hkrati tudi žrtve nasilja. Zasvojenost pri ženskah je ali posledica izpostavljenosti nasilnemu vedenju ali pa zasvojene ženske postanejo žrtev nasilja. Še posebej zaskrbljujoče je, da je od leta 2017 pa do danes od 1.985 uporabnikov le 309 (15,5 %) žensk, kar pomeni, da ženske težje poiščejo pomoč kot moški. Zato je še posebej pomembno informiranje o možnostih pomoči, ki so jim na voljo.
  Preberi več
   
 • Vzgoja otrok. Znanje ali čaranje?

  05.11.2019

  Vabljeni na brezplačno a zelo zanimivo in poučno predavanje Dore Pal v Knjižnici Bena Zupančiča Postojna. Predavanje se bo zgodilo v četrtek 14. novembra ob 18:00 in bo ponudilo odgovore na mnoga vprašanja, ki si jih starši zastavljamo tekom vzgoje otrok.
  Preberi več
   
 • OpenProf sedaj v sodelovanju s Programom za otroke in mladostnike

  23.10.2019

  Z OpenProf smo sklenili dogovor o sodelovanju, kar nam bo omogočilo učinkovitejše nudenje učne pomoči v Programu za mlade in mladostnike.
  Preberi več
   
 • O ogroženosti socialno varstvenih programov tudi na Valu 202

  08.10.2019

  V prispevku "Kje pa vas čevelj žuli?" novinarja Gorazda Rečnika lahko slišite kratek povzetek trenutnih razmer v socialno varstvenih programih.
  Preberi več
   
 • Ali se obeta konec socialno varstvenih programov?

  20.09.2019

  Vlada je včeraj potrdila desetmilijardni proračun, za katerega pravi, da je socialno in razvojno naravnan. Ampak opisovati proračun, ki nenadoma ukinja 4 milijone predhodno obljubljenih sredstev za socialnovarstvene programe, kot socialen in razvojen, je zares slaba šala.
  Preberi več
   
 • SREČAnje s Skavti

  07.08.2019

  v ponedeljek 5. avgusta in torek 6. avgusta so nas v Sopotnici obiskali skavti v okviru vsakoletnega skavtskega dogodka SREČAnje - Tabor voditeljev. Letošnji skavtski dogodek, ki se ga je letos udeležilo skoraj 500 skavtskih voditeljev, traja od 5. do 11. avgusta. Geslo tokratnega tabora voditeljev je SREČAnje. Sreča je biti skupaj, nekomu pripadati.
  Preberi več
   
 • Zaposlimo delavca/delavko za delo z zasvojenimi

  06.08.2019

  objavljamo prosto delovno mesto - sodelavec za delo z zasvojenimi osebami in njihovimi otroki
  Preberi več
   
 • Kandidiramo za nagrado Regiostars

  18.06.2019

  z veseljem vas obveščam, da smo bili z mrežo Mobilnih enot - torej z vsemi vašimi programi - uspešni pri izboru kandidatov za prejem nagrade #Regiostars, ki jo Evropska komisija podeljuje najodličnejšim in najbolj inovativnim projektom na področju regionalnega razvoja.
  Preberi več
   
 
PrviPrejšnji12ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.