SREČAnje s Skavti

SREČAnje s Skavti

07.08.2019

Nove ideje, misli in življenje se namreč rojevajo v odnosih in tudi združenje se je rodilo skozi odnos. Pravzaprav  vsi izhajamo iz odnosov; iz sreče, ki jo čutimo, kadar smo skupaj in iz ustvarjalnosti, ki se v srečanju rojeva. In ravno to je namen tabora voditeljev; s sobivanjem presegati različnost, se učiti drug od drugega in z drugim, gojiti spoštovanje, kulturo nenasilja in prispevati k mirnejšem svetu povezanem v prijateljstvu. 

V tem duhu so nas obiskali Skavti Kranj 1 - Triglavski steg in z nami preživeli dva nepozabna dneva. Skupaj smo se družili, spoznavali skavtske veščine, postavili šotore, prepevali ob ognju, pekli hrenovke, ...

" Bilo je NEPOZABNO! Prvič sem preživela noč oz. prespala v šotoru in to skupaj s svojimi otroki." je z navdušenjem povedala uporabnica Terapevtske skupnosti za zasvojene starše z otroki.

O nepozabni izkušnji je povedala tudi druga uprabnica, ko pravi: "Hvaležna sem za to izkušnjo, ker mi je dala motivacijo za zdravo življenje. Sedaj verjamem v to kar tukaj v Terapevtski skupnosti delamo in v kar nas usmerjajo. Dobila sem jasno sliko in stik z mladimi ljudmi, torej skavti, ki vrednote, ki se jih tu učimo že imajo in jih tudi živijo". 

Skavti, hvala vam, da ste bili del naše družine in nam vlili motivacijo za zdravo življenje.

 

Galerija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.