OpenProf sedaj v sodelovanju s Programom za otroke in mladostnike

OpenProf sedaj v sodelovanju s Programom za otroke in mladostnike

23.10.2019

Tako smo 15.oktobra sklenili dogovor o sodelovanju s podjetjem OpenProf. OpenProf je spletni portal, ki ponuja osnovnošolcem in srednješolcem dostop do teoretičnih in praktičih vsebin različnih osnovnošolskih oz. srednješolskih predmetov. Gre za 18.000 vaj s podrobnimi postopki reševanja, preverjena rešitev za učinkovito pripravo za teste. Kot bi imeli ob sebi osebnega učitelja. 

Vsi učitelji, ki na tem portalu sodelujejo pri oblikovanju spletnega učbenika, imajo skupni cilj: ustvariti enotno bazo učnega gradiva, sestavljenega iz teoretičnih poglavij in izjemno bogatega števila vaj s postopki reševanja in končnimi rešitvami. Njihova moč je v razumevanju učnega procesa, kjer je praktično delo najzanesljivejša pot do uspešno opravljenega preizkusa znanja. Z uporabo teorije v praksi učenec ponotranji teoretično znanje in poglobi razumevanje učne snovi.

OpenProf ponuja tri bistvene rešitve, ki so namenjene tako učencem kot (njihovim) učiteljem:

rešene vaje

inštrukcije

personalizirani učbeniki.

Njihova spletna stran je: https://si.openprof.com/wb/.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.