Objavljamo prosto delovno mesto, diplomiran zdravstvenik/ medicinska sestra

Objavljamo prosto delovno mesto, diplomiran zdravstvenik/ medicinska sestra

13.12.2019

Iščemo diplomiranega zdravstvenika za delo na projektu Razvoj in nadgradnja mreže mobilnih enot. Zdravstvenik bo zaposlen v ZD Škofja Loka delo pa bo opravljal v Društvu Projekt Človek- Terapevtski skupnosti za abstinente v Sopotnici pri Škofji Loki. Zdravstvenik pomembno dopolnjuje strokovno delo pri socialni rahabilitaciji zasvojenih. Zaželene so komunikativne spretnosti, fleksibilnist pri delu, motivacijske sposobnosti in sposobnost organizacije seminarjev s področja zdravstva. Več informacij o konkretnem delu na 031 521 666.
Veselimo se novega timskega delavca!

 

Več informacij v nadaljevanju:

Upravna enota prostega delovnega mesta oz. vrste dela: ŠKOFJA LOKA
Na prosto delovno mesto bomo zaposlili: 1
Naziv delovnega mesta oz. vrste dela: DIPLOMIRANA MEDICINSKA SESTRA/DIPLOMIRANI ZDRAVSTVENIK - M/Ž
Podroben opis delovnega mesta: DELO DIPLOMIRANEGA ZDRAVSTVENIKA/DIPLOMIRANE MEDICINSKE SESTRE V OKVIRU PROJEKTA "RAZVOJ IN NADGRADNJA MREŽE MOBILNIH ENOT ZA IZVAJANJE PREVENTIVNIH PROGRAMOV IN PROGRAMOV ZMANJŠEVANJA ŠKODE NA PODROČJU PREPOVEDANIH DROG V ZAHODNI KOHEZIJSKI REGIJI"
Izobrazba po Klasius: 162 visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd., 723 Zdravstvena nega in oskrba,

Trajanje zaposlitve: določen čas do VRNITVE ZAČASNO ODSOTNE DELAVKE
Vrsta zaposlitve: polni delovni čas
Zahtevane delovne izkušnje: ne
Poskusno delo: 3 meseci
Zahtevan vozniški izpit kategorije: B
Zahtevano znanje jezikov: SL - slovenski jezik razumevanje-tekoče, govorjenje-tekoče, pisanje-tekoče
Zahtevana rač. znanja: 1 - urejevalniki besedil  - osnovno, 4 - delo z bazami podatkov - osnovno, 3 - računalniško oblikovanje -  osnovno
Druga potrebna dodatna znanja, druge zmožnosti/kompetence oz. drugi pogoji za zasedbo:

  • Licenca za samostojno delo v zdravstveni dejavnosti,
  • Opravljen strokovni izpit za samostojno delo v zdravstvu v kolikor pridobljena izobrazba ni v skladu z evropsko direktivo št. 2005/36/ES z dne 7.9.2005
  • Zaželene so izkušnje pri delu z osebami s težavami odvisnosti
  • in izkušnje s terenskim delom.

 Rok za prijavo kandidatov: 8 dni.
Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo vlogo po pošti na:

ZD Škofja Loka, Stara cesta 10, 4220 Škofja Loka, s pripisom:

Prijava na delovno mesto: DIPLOMIRANI ZDRAVSTVENIKA/DIPLOMIRANE MEDICINSKE SESTRE V OKVIRU PROJEKTA "RAZVOJ IN NADGRADNJA MREŽE MOBILNIH ENOT ZA IZVAJANJE PREVENTIVNIH PROGRAMOV IN PROGRAMOV ZMANJŠEVANJA ŠKODE NA PODROČJU PREPOVEDANIH DROG V ZAHODNI KOHEZIJSKI REGIJI"

 

»Razvoj in nadgradnja mreže mobilnih enot za izvajanje preventivnih programov za zmanjševanje škode na področju prepovedanih drog v zahodni kohezijski regiji«, katerega finančno podpira Ministrstvo za Zdravje po javnem razpisu za izbor operacij »Razvoj in nadgradnja mreže mobilnih enot za izvajanje preventivnih programov za zmanjševanje škode na področju prepovedanih drog v zahodni kohezijski regiji« v okviru prednostne osi 9 »Socialna vključenost in zmanjševanje tveganja revščine, prednostne naložbe 9.1.« Aktivno vključevanje, vključno s spodbujanjem enakih možnosti in dejavnega sodelovanja ter izboljšanje zaposljivosti in specifičnega cilja 9.1.2. »Opolnomočenje ciljnih skupin za približevanje trgu dela« Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju od 2014 do 2020.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.