Prostovoljstvo pri delu z ranljivo skupino

Prostovoljstvo pri delu z ranljivo skupino

26.06.2019

V skladu s projektom Krepitev prostovoljske mreže na področju ranljivih skupin združujemo prostovoljce organizacij: Kralji ulice, Abstinent - Društvo za urejeno življenje in seveda prostovoljci našega društva Projekt Človek.

Z rednimi mesečnimi srečanji za prostovoljce in praktikante ter možnostjo udeleževanja strokovnih izobraževanj v organizaciji Društva Projekt Človek skrbimo za dobrobit naših prostovoljcev. Poleg tega imajo prostovoljci možnost tudi individualnege konsultacije, če bi kdaj prišli v stik z zelo težkimi vsebinami, ki jih pri delu z ranljivo skupino kar kipi.

26. junij je tako mednarodni dan proti zlorabi drog in prav je, da so tudi težke zgodbe, ki jih pišejo življenja brezdomcev in zasvojenih, ki se pogostokrat soočajo tudi s težavami v duševnem zdravju, SLIŠANE.

Mi in naši prostovoljci jim prisluhnemo.

Mi in naši prostovoljci jih slišimo.

Mi in naši prostovoljci jih jemljemo resno.

BITI - DELITI - SPREMENITI

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.