Virtualna razstava likovnih del in okrogla miza

Virtualna razstava likovnih del in okrogla miza

07.10.2020

Preko projekta OMRA, katerega partnerji smo vas vabimo k sprehodu po virtualni razstavi del naših uporabnic in uporabnikov. Razstava se je odprla danes in je dostopna tu

V okviru dneva duševnega zdravja, pa je jutri, v četrtek, 8.10.2020, od 16.00 do 17.30 ure, organizirana OKROGLA MIZA »Duševno zdravje in književnost« s štirimi zanimivimi sogovorniki, ki bodo tančice težav v duševnem zdravju odstirali skozi lastne izkušnje literarnega ustvarjanja in nudenja pomoči. V pogovoru bodo sodelovali: pisateljica in pesnica Stanka Hrastelj, ki je bila za roman o shizofreniji Igranje nagrajena z modro ptico; pisateljica in prevajalka Jedrt Lapuh Maležič, ki je v literarnem prvencu Težkomentalci razkrila svojo izkušnjo zdravljenja bipolarne motnje; ter psihoterapevt in pisatelj dr. Matjaž Lunaček. Pogovor bo povezovala dr. Tina Košir. Okrogla miza bo potekala online, sodelovanje na njej bo mogoče preko ZOOM platforme, spremljanje dogodka v živo pa preko YouTube kanala. V kolikor se želite okrogle mize udeležiti v živo na spletu, kjer boste lahko zastavili vprašanje sogovornicam in sogovorniku oz. podali komentar, se je potrebno prijaviti. Po posredovani prijavi, vam bomo posredovali na vaš e-mail spletno povezavo do okrogle mize, s kratkimi navodili.

Na okroglo mizo se lahko prijavite tu.

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.