DELOVNA AKCIJA NA VRTU TERAPEVTSKE SKUPNOSTI

DELOVNA AKCIJA NA VRTU TERAPEVTSKE SKUPNOSTI

15.05.2021

Po tem, ko smo v ponedeljek posadili celo njivo krompirja, smo nadaljevali z sajenjem čebule na drugi njivi. Zahvaliti se moramo tudi našemu Franciju, ker je že jeseni pripeljal domač gnoj s katerim smo pognojili in pripravili njivo na pomlad. Delo je bilo razporejeno tako, da je vsak opravljal svoje. Nekateri so kosili travo, drugi pleli in spet tretji pripravljali gredice. Med vsem tem delom se je šlo dokupit sadike rož, paradižnika, čilija, paprike, bučk, pora, melancanov, solate, zelja in jagod. Poleg smo kupili še zemljo za rože in nekaj raznih semen.

Uspelo nam je pokositi travo, dokončati njivo z čebulo in dati rože v korita ter jih postaviti na okenske police. V sam vrt smo posadili jagode, zelje, por, solato, korenje. Z narejenim čeprav utrujeni smo bili več ali manj vsi zadovoljni.

 

Galerija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.