Izlet za zaposlene: Korita Mostnice

Izlet za zaposlene: Korita Mostnice

30.06.2021

Kot vsako leto, smo se zaposleni DPČ dogovorili, da gremo na izlet. Da izlet ni prenaporen a hkrati zanimiv, sem se odločil, da si gremo pogledat korita Mostnice.

Parkirali smo v Stari Fužini in se po stezi odpravili proti našemu cilju slap Mostnik. Na začetku nas je stezica peljala proti Hudičevemu mostu, do tu je veliko tablic z napisi rastišč, ki se nahajajo ob stezi. Po kakšni uri hoje ob koritih smo prispeli do koče na Vojah, od tu naprej smo do slapa rabili še dobre pol ure. Ker je bilo letos v maju veliko padavin, je bil slap zaradi svoje veličine še posebej zanimiv. Za daljši čas smo se za kosilo ustavili v koči pri slapu, kjer so nas gostoljubno sprejeli in nam postregli z njihovimi dobrotami. Čeprav je bil ambient prečudovit, smo se morali odpraviti nazaj proti Stari Fužini, kjer smo imeli pakarana vozila.

Veseli me, da smo skupaj preživeli lep dan in da je bilo temu primerno tudi vzdušje. Izleta se nas je udeležilo 15 zaposlenih.

V pričakovanju naslednjega izleta.

Franci

 

Galerija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.