19. 8. 2021 - Mednarodni dan humanitarnih dejavnosti

19. 8. 2021 - Mednarodni dan humanitarnih dejavnosti

19.08.2021

Mednarodni dan humanitarnih dejavnosti obeležujemo 19.8. Na ta dan se tudi poklonimo junaštvu humanitarnega osebja, ki izhajajo iz različnih družbenih okolij, vendar si vsi delijo prepričanje, da je trpljenje posameznika odgovornost vsakega izmed nas. Cilj mednarodnega dneva humanitarnih dejavnosti je postaviti potrebe ljudi v stiski v središče naše pozornosti in tudi poskrbeti, da zagotovo dobijo zasluženo pomoč.

V letu 2006 je bil Društvu Projekt Človek podeljen status humanitarne organizacije. Društvo Projekt Človek je tudi imetnik priznanja za 20 letno uspešno delovanje na področju zasvojenosti in prispevek k razpoznavnosti in spoštovanju humanitarnega dela. Priznanje nam je podelil Nacionalni forum humanitarnih organizacij, katerega člani smo tudi mi.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.