USTVARJALNA DELAVNICA NA MALENŠKOVI

USTVARJALNA DELAVNICA NA MALENŠKOVI

13.09.2021

USTVARJALNA DELAVNICA NA MALENŠKOVI

V sklopu popestritve in motivacije bivanja ter okrevanja mi je vodja programa odobrila pripravo in organizacijo ustvarjalne delavnice s uporabniki.

Idejo je ponudila prazna oglasna deska na stopnišču. Zamisel dveh skupin uporabnikov, ki ustvari vsaka svoj plakat o svojem doživljanju okrevanja v programu v Projekt Človek. Pred ustvarjanjem sem z uporabniki posamezno naredil kratko anketo o vsebini in tehniki, ki jo želijo uporabiti. S tem vedenjem sem lažje pripravil pripomočke, oblikoval skupini, predvsem pa ustvarjanje ohranil po njihovih željah. Naše priporočilo je bilo le, da povedo o sebi, skupnih odnosih, o sedanjem trenutku na spoštljiv način, vendar bolj sproščeno.
Na voljo smo imeli dve uri, z lahkoto, sproščeno smo si delili idejo in ustvarjanje. Ekipi nista padli v tekmovalnost, posamezniki so prispevali po svojih sposobnostih in zavzetosti, manj angažiranim pa je obvezna prisotnost prinesla uvid, da se lahko ob drugi priložnosti tudi sami opogumijo!

Pritrjena plakata na skupnem stopnišču nas spodbujata, da zopet najdemo svoj navdih!

Javni delavec Dušan Jerič

 

Galerija

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.