XXVII. dnevi Socialne zbornice Slovenije v Portorožu

XXVII. dnevi Socialne zbornice Slovenije v Portorožu

11.10.2021

7. in 8. oktobra 2021 so v Portorožu potekali XXVII. dnevi Socialne zbornice Slovenije, kjer je bila rdeča nit spoj strokovnosti in humanosti v socialni državi. Omenjenega dogodka smo se udeležili tudi predstavniki Društva Projekt Človek. Med predavatelji bi posebej izpostavili kritičen pogled na socialno državo in (ne)enake možnosti Vesne Vuk Godina in drugačen pogled na človeka in njegovo psiho-fizično in duhovno zdravje dr. Dejana Jariča, ki vidi prihodnost v povezovanju klasične medicine in alternativnih metod zdravljenja.

Na dnevih Socialne zbornice so podelili tudi listine strokovnih verifikacij javnim socialnovarstvenim programom. Verifikacijsko listino, s katero se podaljšuje izpolnjevanje strokovnih pogojev za vključitev v mrežo javnih socialnovarstvene programe je za projekt Človek sprejela predsednica mag. Suzana Puntar.

 

Galerija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.