Brezplačno predavanje v Postojni: Dora Pal - Vzgoja otrok v digitalni dobi

Brezplačno predavanje v Postojni: Dora Pal - Vzgoja otrok v digitalni dobi

26.10.2021

Otroci in mladostniki so v sodobnem času izpostavljeni številnim vplivom; tistim, zaradi katerih se lahko že zgodaj pojavljajo zametki zasvojenosti, kot tudi vsem možnostim, ki nudijo zdravo odraščanje. Novodobne tehnologije, hitenje, pomanjkanje časa, vrednot in velikokrat neosebni odnosi niso dobra popotnica današnji mladini.

Kako vzgajati v tem turbulentnem času? Na kaj biti kot starš pozoren? Kam se obrniti po podporo, če čutimo vzgojno nemoč ali opazimo, da otrok drsi v zasvojenost?

V predavanju bo Dora Pal, tudi z vidika dela v Društvu Projekt Človek, prikazala katere so pasti odraščanja in kako lahko starši, šola in družba pomagajo graditi zdrav in prijeten svet, tako zase kot za otroke.

Dora Pal je vodja Terapevtske skupnosti Društva Projekt Človek; certificirana supervizorka, gestalt družinska psihoterapevtka, ki že več kot 20 let neposredno terapevtsko dela z zasvojenimi in njihovimi svojci ter izobražuje tako starše kot stroko s področja urejanja zasvojenosti.

Udeležba na predavanju je brezplačna, obvezno je izpolnjevanje PCT pogoja.

Predavanje pripravljamo v sodelovanju s Knjižnico Bena Zupančiča Postojna.

Prisrčno vabljeni!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.