Delavnica osnov orientalskega plesa

Delavnica osnov orientalskega plesa

10.12.2021

Namen delavnice je bil, da uporabniki spoznajo osnove orientalskega plesa in se ob tem po svojih zmožnostih sprostijo in telesno izrazijo. Pri plesni delavnici je važen proces dejavnosti in ne njen končni izdelek, torej je namen osredotočen v dobro počutje uporabnikov in zabavi.

Na začetku sem uporabnike povabila v krog, da se kot skupina skupaj uglasimo, skupaj zadihamo in naredimo manjši razteg. Uporabnikom sem na kratko razložila zgodovino orientalskega plesa, kdo ga pleše in kakšna je plesna tehnika, nato pa smo začeli s plesom. Naučili smo se izvedbo osnovnega koraka, šimi z boki in prsnim košem, valovanje telesa in Hagalla korak. V zaključku smo si vzeli čas za umiritev in manjši razteg telesa. izmenjali smo si kratki feedback in se zahvalili za skupen preživeti čas in sodelovanje.

Praktikantka Mateja z Malenškove

 

Galerija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.