10 novih diplomantov v Društvu Projekt Človek

10 novih diplomantov v Društvu Projekt Človek

12.05.2022

V četrtek 14. aprila je bil v Društvu Projekt Človek poseben dan, dan ko smo praznovali uspehe 10 novih diplomantov.

Podelitev diplom se je zgodila po dolgem času, predvsem zaradi ukrepov povezanih z varovanjem pred epidemijo, zato pa je bila še toliko bolj posebna in dragocena. Neprecenljivo je bilo videti na obrazu diplomantov zadovoljstvo, ponos in uspeh, manjkale pa niso niti solze hvaležnosti. Ob srčnih izročitvah diplom naših delavcev je slovesnost imela res oseben, iskren ter hvaležen pridih.

Kako bi le lahko bilo drugače?
Stiske, tesnobe, nemoči, bolečina in še bi lahko naštevali, s katerimi ste diplomanti prišli v program in ob čemer smo vam delavci ter svojci stali ob strani, so doprinesli k temu, da ste našli v sebi moč, sočutje, trdnost in upanje. To je skupno delo, je sodelovanje, je prejemanje in dajanje ter je dajanje, ki preraste v prejemanje.

Hvala vam ker ste, zaradi vas opravljamo naše delo in zaradi vas, se bo še mnogo drugih odločilo za pot v treznost, s tem pa v kvalitetno in izpolnjeno življenje.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.