Sprostitvene tehnike v Sopotnici

Sprostitvene tehnike v Sopotnici

15.08.2022

Sprostitvene tehnike so v naši Terapevtski skupnosti en delček programa, kot dodatna podpora našim uporabnikom, tako na področju osebne rasti, kot tudi pri postavljanju življenjskih ciljev za naprej.

Potekajo enkrat tedensko, eno uro. Najprej z dihalnimi vajami poskrbimo za umiritev, sledi vodena vizualizacija, s katero dosežemo sprostitev in se povežemo s samim seboj. In potem ob posebno izbrani glasbi vsak na svoj način pridemo do novih pomembnih spoznanj vezanih na naša življenja.

Prisotni uporabniki so zelo zadovoljni, včasih že dan ali dva prej podelijo svoje veselje pred novo izkušnjo. In vedno potem zadovoljni sporočajo svoja nova spoznanja o sebi .., svojem dobrem počutju in na splošno srčni hvaležnosti za priložnost sodelovanja. Po novem so z nami tudi uporabniki Terapevtske skupnosti za zasvojene starše in njihove otroke

SRČNO HVALežnA tudi jaz, najprej uporabnikom, ki so me izbrali in povabili k sodelovanju in seveda tudi vsem sodelavcem, ki so podprli to idejo.

V srčno veselje mi je in srečna sem, ker sem lahko del Društva Projekt Človek.

Z lepimi pozdravi iz Sopotnice

Barbra Ariela Bajrović, strokovna delavka

 

Galerija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.