Glasbeni dogodek v Sopotnici

Glasbeni dogodek v Sopotnici

02.06.2023

V Sopotnici se je v soboto, 20.5.2023 zgodil prav poseben dan... popestren z GLASBENIM DOGODKOM, ki so ga skoraj v večini skreirali uporabniki obeh terapevtskih skupnosti. Sprva smo si zamislili, da bo prizorišče dogodka zunaj pred našo veliko hišo, ker pa smo spremljali vremensko napoved smo imeli tudi drugi plan. In tako se je vse skupaj zgodilo v našem starem lesenem poslopju, zadaj za hišo, ki se je ta dan čudežno prelevilo v čudovit prireditveni prostor.

Vse skupaj je bil en velik užitek; od kreativnosti, do nadarjenosti in odličnega sodelovanja uporabnic in uporabnikov z zaposlenimi.

Energija, ki je vladala je bila res nekaj posebnega, čutili smo jo vsi; tako tisti na odru, kot tudi tisti za odrom in seveda tudi tisti pred njim. Ker je bilo Sonce ta dan na nebu skrito za oblaki pa smo si ga vsi skupaj, tudi svojci naših uporabnikov pričarali na drug način...in ga tudi občutili.

 

Galerija

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.