VABILO: POGOVORNI VEČER - »Pot iz primeža zasvojenosti Marike in Mitje«

VABILO: POGOVORNI VEČER - »Pot iz primeža zasvojenosti Marike in Mitje«

30.10.2023

DRUŠTVO PROJEKT ČLOVEK - SPREJEMNI CENTER PIRAN VABI NA POGOVORNI VEČER: »Pot iz primeža zasvojenosti Marike in Mitje«, V ČETRTEK, 09.11.2023 OB 18.00 V KNJIŽNICI BENA ZUPANČIČA POSTOJNA

November je mesec preprečevanja zasvojenosti. V tem času je povečano ozaveščanje javnosti na področju zasvojenosti, spodbujanja dialoga in odpiranju ter reševanju perečih vsebin. Različne oblike zasvojenosti predstavljajo resen problem sodobne družbe. Prav osebne zgodbe uporabnikov, ki jim je uspelo izstopiti iz primeža zasvojenosti pa so dober opomin za vso družbo.
V pogovornem večeru nam bosta svoji osebni izkušnji zaupala Marika in Mitja, ki sta pot urejanja zasvojenosti prehodila v Društvu Projekt Človek. Izvedeli bomo, kdaj in na kakšen način se je pričela njuna pot zasvojenosti, kaj je botrovalo, da sta se zatekla v omame, kaj je prispevalo k temu, da sta se odločila za vključitev v Terapevtsko skupnost Društva Projekt Človek, kako je potekalo samo urejanje zasvojenosti, kako živita danes in kaj jima pomeni življenje brez omam.Z veseljem pa bosta odgovorila tudi na vprašanja slušateljev.
Udeležba na dogodku je brezplačna.

Predavanje pripravljamo v sodelovanju s Knjižnico Bena Zupančiča Postojna.
Prijazno vabljeni v našo družbo.
Zahvaljujemo se vsem našim sofinancerjem, ki omogočajo delovanje programa Projekt Človek - Sprejemni center Piran:

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.