DAN ODPRTIH VRAT: Sprejemni center Piran X Mladinski center Markovec City

DAN ODPRTIH VRAT: Sprejemni center Piran X Mladinski center Markovec City

30.10.2023

DRUŠTVO PROJEKT ČLOVEK - SPREJEMNI CENTER PIRAN V SODELOVANJU Z MLADINSKIM CENTROM MARKOVEC CITY VABI NA DAN ODPRTIH VRAT V TOREK, 21. 11. 2023 MED 10. IN 14. URO V PROSTORIH MLADINSKEGA CENTRA MARKOVEC CITY, Cesta na Markovec 65/a, 6000 Koper

November je mesec preprečevanja zasvojenosti. V tem času je povečano ozaveščanje javnosti na področju zasvojenosti, spodbujanja dialoga in odpiranju ter reševanju perečih vsebin. Različne oblike zasvojenosti predstavljajo resen problem sodobne družbe. Še bolj zaskrbljujoče pa je dejstvo, da delež otrok in mladostnikov, ki se srečujejo z različnimi oblikami zasvojenosti, strmo narašča, svojci pa se pogosto znajdejo v negotovosti; kako ukrepati, kam se obrniti po pomoč...
V zadnjem obdobju tudi pri našem delu beležimo tako porast mladih in njihovih svojcev kot tudi institucij, ki se pri svojem delu soočajo s problematiko mladih, z željo povezovanja oziroma nudenja celostne oblike pomoči.
Tako smo v letošnjem letu, v sodelovanju z MO Koper in Zavodom za mladino, kulturo in turizem Koper, v Društvu Projekt Človek, Sprejemni center Piran odprli nov program za Otroke in mladostnike v Kopru. S tem namenom vas vljudno vabimo na Dan odprtih vrat, kjer vam bomo skupaj z zaposlenimi iz Mladinskega centra Markovec City, predstavili naše sodelovanje oziroma podelili mnenja, stališča in izkušnje povezane z našim delom.

Vabljeni.

Zahvaljujemo se vsem našim sofinancerjem, ki omogočajo delovanje programa Projekt Človek - Sprejemni center Piran:

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.