Pogovorni večer v Postojni: "Pot iz primeža zasvojenosti Marike in Mitje"

Pogovorni večer v Postojni: "Pot iz primeža zasvojenosti Marike in Mitje"

10.11.2023

V četrtek, 9.11.2023 je Društvo Projekt Človek, Sprejemni center Piran v sodelovanju s Knjižnico Bena Zupančiča Postojna, ob mesecu preprečevanja zasvojenosti, organiziral pogovorni večer "Pot iz primeža zasvojenosti Marike in Mitje". Naša gosta sta se pogumno odločila, da poslušalcem razkrijeta del sebe in svojega življenja, ki je bilo preizkušano z zasvojenostjo. Oba pa sta pot urejanja zasvojenosti prehodila v Društvu Projekt Človek. V sproščenem klepetu sta z udeleženci podelila svoji izkušnji in odkrito odgovorila tudi na njihova vprašanja. Slušatelji so jima s hvaležnostjo prisluhnili ter iskreno spregovorili tudi o svojem doživljanju problema zasvojenosti, izkušnjah in dilemah.

Ob tej priložnosti se najlepše zahvaljujemo Mariki in Mitji, Knjižnici Bena Zupančiča Postojna in občini Postojna, ki s svojim sofinanciranjem podpira delovanje Društva Projekt Človek, Sprejemni center Piran.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.