Predavanje: PRIKLOPIMO SE V ŽIVLJENJE: PREDAVANJA O ZASVOJENOSTI Z DIGITALNO TEHNOLOGIJO

Predavanje: PRIKLOPIMO SE V ŽIVLJENJE: PREDAVANJA O ZASVOJENOSTI Z DIGITALNO TEHNOLOGIJO

20.11.2023

Društvo Projekt Človek - Sprejemni center Piran - enota Nova Gorica vabi na predavanje z naslovom: Priklopimo se v življenje: predavanja o zasvojenosti z digitalno tehnologijo, v okviru skupne iniciative "V znanju in povezovanju je moč."

Predavanje bo v sredo, 29.11.2023 med 17:00 in 18:30 v Zeleni dvorani Mestne občine Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1.
Beseda bo tekla o zasvojenosti z digitalno tehnologijo, ki je v današnji družbi zastrašujoča in naraščajoča problematika. Tehnologija je močno posegla v naša življenje in postaja način s katerim se posameznik odklopi od sebe, drugih, realnega življenja in svojega notranjega sveta. O tem kaj poganja zasvojenost in kako se priklopiti spet nazaj v življenje bomo govorili na predavanju, prostor pa bo tudi za vprašanja in pogovor o problematiki.

Dobrodošli.

 

Zahvaljujemo se vsem našim sofinancerjem, ki omogočajo delovanje programa Projekt Človek – Sprejemni center Piran -  enota Nova Gorica

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.