Tabor POM na Koroškem

Tabor POM na Koroškem

18.03.2024

V začetku marca smo POM-ovci preživeli krasen vikend na taboru na Koroškem, kamor smo se tokrat odpravili kar z dvema (skoraj) polnima kombijema. Vikend smo preživeli ob igranju družabnih iger, sprehodih (in pohodih), telovadbi,... in se seveda sproščali na bazenu in v savnah.

V "podeževnem" gozdu smo prišli v stik z raznimi oblikami življenja, ki jih je bilo potrebno natančno preučiti in seveda poslikati... Dogodovščin in zgodb je kar nekaj, najpomembneje pa je, da smo vikend preživeli v družbi super ljudi!

Utrinki s tabora:

Udeležila sem se že kar nekaj taborov, ki jih organizira Projekt Človek v povezavi z društvom za pomoč otrokom in mladostnikom Pom, Sopotnico in reintegracijo.
Med vsakim taborom do zdaj, občudujem ljudi, kako se na taboru povežejo in ustvarjajo močne prijateljske vezi. Vedno je vidna raznolikost oseb in karakterjev, hkrati pa je vsem ena stvar skupna. Skupno nam je to, da nihče nikogar ne obsoja. Vsi se sprejmemo, cenimo prednosti in slabosti vsakega posameznika. Res lepo je videti kako se ljudje tam med seboj sprejmejo in dajejo v zrak občutke, kot da se poznamo že dolgo... take ljudi, sem spoznala samo tukaj in za to sem večno hvaležna. Ljudje si med seboj zaupajo .Smeh se sliši od jutra do večera, v vikendu postanemo zelo dobri prijatelji. Veselim se spet naslednjega.
Hvala Projekt Človek.

 

Hvala vsem, ki ste se ga udeležili!
Ekipa POM

 

Galerija

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.