Odprli smo vrata v Novi Gorici

Odprli smo vrata v Novi Gorici

01.12.2017

Enota v Novi Gorici je odprla svoja vrata

30. novembra 2017 je sprejemna pisarna v Novi Gorici, ki deluje v okviru Sprejemnega Centra Piran, odprla vrata vsem, ki jih zanima področje zasvojenosti, terapevtskega dela in osebnostne rasti. 

V okviru dneva odprtih vrat je potekala izkustvena delavnica, ki sta jo vodili naši terapevtki Andrejka Flajs Rupnik (dipl. soc. del., edukantka geštalt terapije) in Andreja B. Jaš (univ. dipl. psih., spec. zakonske in družinske terapije, spec. klinične ekspresivne art terapije).
Delavnica se je odvila v dveh terminih, ki sta bila polno zasedena. 

Udeleženci so se seznanili z delčkom terapevtskih tehnik, ki jih v Društvu Projekt Človek uporabljamo pri delu z osebami, ki imajo težave z zasvojenostmi. 

Odzivi udeležencev po delavnici so bili zelo pozitivni. Čez cel dan je vladalo prijetno vzdušje, v katerem smo v sproščeni debati spregovorili o problematiki zasvojenosti, o predsodkih, ki so še vedno prisotni v družbi in o tem, kako najbolj učinkovito pomagati mladim, ki so še v fazi eksperimentiranja.

Predstavili smo delovanje Društva Projekt Človek in Sprejemnega centra Piran ter novi program Križišče.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.