Ostajamo Družini prijazno podjetje

Ostajamo Družini prijazno podjetje

31.05.2018

V našem društvu je družina ena temeljnih vrednot. V skladu s tem, smo pridobili najprej Osnovni certifikat Družini prijazno podjetje, nato pa še Polni certifikat, ki smo ga letos tudi uspešno podaljšali.

Na dan družin, 15.5. 18 sta se predsednica društva mag. Suzana Puntar in zastopnica v društvu certifikata Družini prijazno podjetje Špela Bök, udeležili dogodka v Mestnem muzeju, na katerem smo prejeli posebno zahvalo ob podaljšanju polnega certifikata.

V sklopu Certifikata smo v društvu sprejeli vrsto ukrepov, ki zaposlenim omogočajo lažje usklajevanje poklicnega in družinskega življenja, kot so na primer: prvi šolski dan, za prva tri leta, kot možnost korisščenja izrednega dopusta, za tiste, ki imajo šolarčke v prvem, drugem ali tretjem razredu; Božično obdarovanje otrok, drsni delovni čas in še nekaj drugih ukrepov.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.