13. dec. 2017 - Dan DeloDružina

13. dec. 2017 - Dan DeloDružina

10.11.2017

V našem Društvu smo se zavezali!

V Društvu Projekt Človek se zaposleni pridružujemo Ekvilibovi akciji Dan DeloDružina, kjer spodbujajo podjetja in njihove zaposlene, da gredo pravočasno, torej po vseh oddelanih urah, domov. 

Dan DD bo letos potekal v sredo, 13. decembra 2017. 

V letošnjem letu želijo v Ekvilibu poudarek nameniti stalni dostopnosti zaposlenih in po drugi strani pravici do odklopa od službene komunikacije, ki je v nekaterih državah že postala del zakonodaje. 
Z akcijo se pridružujemo razmisleku o pomenu usklajevanja zasebnega in poklicnega življenja ter o organizacijskih kulturah, ki v središče postavljajo produktivno, spoštljivo sodelovanje z zaposlenimi, kajti le takšne organizacijske kulture lahko prinašajo večjo produktivnost, inovativnost, kreativnost in posledično večjo dodano vrednost pri poslovanju. 

Zaposleni smo v timih podpisali zavezo, s katero obljubljamo sebi in timu, da bomo vsaj ta dan poskrbeli zase in se ob primerni uri ˝fizično in mentalno odklopili˝ od službe (tudi od mailov in telefona v službene namene!).

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.