Mladim svet se ruši - posvet v Novem mestu

24.10.2017

Vabimo na strokovni posvet v Novem mestu

SPREJEMNO-DNEVNI CENTER NOVO MESTO V SODELOVANJU Z MESTNO OBČINO NOVO MESTO VABI NA STROKOVNI POSVET

»Mladim svet se ruši!« 
»Se kot družba sploh še prepoznamo v zrcalu, ki nam ga postavljajo mladi?«

V ČETRTEK, 26. 10. 2017 OD 9.00 DO 15.00

v prostorih Šolskega centra Novo mesto, Višja strokovna šola, Šegova ulica 112, 8000 Novo mesto. Predavalnica N1_2 (1. nadstropje)

Minilo je dve leti od strokovnega posveta na temo zasvojenosti in tveganih oblik vedenja, ki smo ga v sodelovanju z MO Novo mesto izpeljali v Društvu Projekt Človek. 
Nadaljujemo po poti, ki je usmerjena v Človeka in katere del ste tudi vi.
S tokratnim strokovnim posvetom želimo preveriti ali je stanje med mladimi res tako alarmantno. Problematika, s katero se srečujemo pri našem delu, je večplastna. 
Zasvojenost je le vrh ledene gore in za uspešno spoprijemanje je potrebno pogledati tudi pod gladino in spoznati njeno celotno razsežnost. 
Zato pozivamo k sodelovanju in povezovanju vse odgovorne in delujoče institucije, ter posameznike, ki se ukvarjajo z mladimi, z namenom iskanja ustreznih rešitev in pomoči današnji mladini.
Na strokovnem posvetu bodo svoje delo in ugotovitve predstavili priznani strokovnjaki s področja adiktologije in dela z mladimi.
Prijave sprejemamo do ponedeljka, 23. 10. 2017 na e-naslov: scdc.nm@projektclovek.si Posvet je organiziran v okviru projekta Mreža programov za mlade, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje RS in je brezplačen. 
Program je verificiran s strani SZS in ovrednoten z 0,5 točke.

 
Predsednica Društva Projekt Človek mag. Suzana Puntar, univ. dipl. psih.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.