Uživali smo na Kolpi

Uživali smo na Kolpi

08.08.2017

Preživeli smo 2 čudovita dneva na Kolpi

Medtem ko je bila večina Slovencev ujeta v kremplje vročniskega vala, smo se mi odpravili na Kolpo in se hladili v njeni osvežujoči in poživljajoči vodi.

Veslali smo po njeni mirni in odločni strugi, ob tem krepili in "bildali" bicepse in trebušnjake, ona pa nam je nekoliko sramežljivo odkrivala neokrnjene lepote njenih intimnih kotičkov narave, skozi katero si je utrla pot.

Čez čas nam je njena spokojnost in umirjenost napolnila "baterije" in kaj hitro smo postali razigrani.
Igrivost je napolnila naša srca, tisti najbližje, pa je bil zalit, pošprican, vržen v vodo, če že ne potunkan.

Imeli smo možnost celo preizkusiti se na supih in kot se je pokazalo, nam ravnotežje ni več tuje (tako na supu kot v življenju).

Nekaterim med nami je bil izziv postaviti letni šotor, drugim ponoči ob grmenju in bliskanju, zaščititi šotor z nepremočljivo cerado.

Doživeta in preživeta dneva na Kolpi sta zavita v solidarnost, povezanost in sodelovanje.
Zapečatena z nepozabnim doživetjem, ki ga lahko doživiš le trezen.
Glavno vprašanje, ki ostaja neodgovorjeno pa je:
"Kdo ima pravico: tisti, ki se glasno pogovarja pozno v noč in pri tem uživa ali tisti, ki želi spati, si odpočiti in pri tem uživati?"

 

Galerija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.