Obiskala nas je ga. Ferlan Istinič s sodelavci

Obiskala nas je ga. Ferlan Istinič s sodelavci

19.05.2017

Gostili smo predstavnike MDDSZEM

Na obisk v Center za Reintegracijo, Terapevtsko skupnost za zasvojene starše z otroki in Terapevtsko skupnost so prišli za nas "visoki" predstavniki Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti - direktorat za socialne zadeve.

Spremljala jih je ga. Marjeta Ferlan Istinič, s katero že dolgo zelo dobro sodeljujemo in smo je vedno zelo veseli.

Vsak tak obisk je za nas zdelo dragocen in zato smo se nanj temeljito pripravljali. 
Naše hišice so se svetile v čistoči in v Terapevtski skupnosti je zadišalo po hrani.

Predstavniki ministrstva so z zanimanjem prisluhnili kako se uporabniki počutijo v programu, česa vse se učijo, kako premagujejo stiske in kakšne načrte za prihodnost imajo.

Popeljali smo jih po naših hiškah, jim razkazali prostore in skrbno urejen ter cvetoč vrt, za katerega skrbijo uporabniki terapevtskih skupnosti in na katerega smo še posebej ponosni.

Predstednica društva mag. Suzana Puntar je s sodelavci podrobno predstavila naše programe, aktualno dogajanje na področju zasvojenosti, še posebej kompleksno problematiko mladih.

Druženje smo zaključili z okusnim kosilom, ki so ga pripravili naši uporabniki in za katerega so prejeli tudi iskrene pohvale naših gostov.

Veselimo se naslednjega obiska, še posebej če bo to na podelitvi diplom ob zaključku programa, kar je kot željo izrazila tudi ga. Marjeta Ferlan Isitnič.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.