Avstrijsko veleposlaništvo doniralo knjige

Avstrijsko veleposlaništvo doniralo knjige

09.02.2017

Prejeli smo knjige Mohorjeve družbe v vrednosti 4.000 EUR

Veleposlanica Republike Avstrije v Sloveniji, mag. Sigrid Berka, in predsednik Mohorjeve družbe v Celovcu, dekan mag. Ivan Olip, sta v torek 7. februarja, v prostorih Trubarjeve hiše literature v Ljubljani, ob prisotnosti predsednika Državnega zbora, dr. Milana Brgleza, ministra za Slovence v zamejstvu in po svetu, Gorazda Žmavca in številnih drugih desetim slovenskim nevladnim organizacijam podarila knjige slovenskih in avstrijskih avtorjev v skupni vrednosti preko 50.000 evrov.
Podarjene knjige bodo že v prihodnjih dneh našle pot do svojih bodočih bralcev v Sloveniji in tokrat prvič tudi v Argentini. Slovesnost so glasbeno obarvali učenci Vzgojnega zavoda Planina in učenci Osnovne šole Alojzija Šuštarja v Ljubljani.

Knjige v vrednosti 4.000 EUR smo prejeli tudi v Društvu Projekt Človek, za kar smo zelo hvaležni Avstrijskemu veleposlaništvu in Mohorjevi družbi.

Donirane knjige bodo obogatile življenje naših uporabnikov in popestrile njihov vsakdan. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.