Leto 2019

 
Razvrsti po:
 
 • Zaposlimo diplomirano medicinsko sestro/diplomiranega zdravstvenika

  27.01.2020

  Zaposlimo diplomirano medicinsko sestro ali diplomiranega zdravstvenika za delo z zasvojenimi
  Preberi več
   
 • Zaposlimo novega strokovnega delavca

  21.01.2020

  V naši organizaciji imamo ponovno prosto delovno mesto. Delo pri nas je zanimivo in dinamično. Nudi priložnost za pridobivanje kompetenc, znanj in veščin na področju adiktologije in dela z ranljivo skupino kot je tudi dragocena priložnost doprinosa podpore, stika in sočutja tistim, ki so se odločili za spremembo življenja.
  Preberi več
   
 • Konec projekta Krepitev prostovoljske mreže na področju ranljivih skupin

  31.12.2019

  Projekt Krepitev prostovoljske mreže na področju ranljivih skupin se zaključuje.
  Preberi več
   
 • Objavljamo prosto delovno mesto, diplomiran zdravstvenik/ medicinska sestra

  13.12.2019

  Iščemo diplomiranega zdravstvenika za delo na projektu Razvoj in nadgradnja mreže mobilnih enot. Zdravstvenik bo zaposlen v ZD Škofja Loka delo pa bo opravljal v Društvu Projekt Človek- Terapevtski skupnosti za abstinente v Sopotnici pri Škofji Loki. Zdravstvenik pomembno dopolnjuje strokovno delo pri socialni rahabilitaciji zasvojenih. Zaželene so komunikativne spretnosti, fleksibilnist pri delu, motivacijske sposobnosti in sposobnost organizacije seminarjev s področja zdravstva. Več informacij o konkretnem delu na 031 521 666. Veselimo se novega timskega delavca!
  Preberi več
   
 • Iščemo osebo za usposabljanje na delovnem mestu

  03.12.2019

  Vas zanima: - delo z ranljivo skupino zasvojenih? - katere so posebnosti terapevtske skupnosti? - izzivi dela in delovanja v nevladni organizaciji?
  Preberi več
   
 • Ženske med zasvojenostjo in nasiljem - okrogla miza v mariboru

  25.11.2019

  Maribor, 20. November 2019 – V mesecu boja proti zasvojenosti in 11 letnici delovanja Sprejemnega centra Ruše, Društva Projekt Človek se je danes zgodila pomembna okrogla miza z naslovom: »Ženske med zasvojenostjo in nasiljem – Kdo mi lahko pomaga iz začaranega kroga?« Z okroglo mizo so v Društvu Projekt Človek opozorili na zelo ranljiv in neenakopraven položaj žensk, saj je v njihovih programih med ženskami okoli 70 % tistih, ki so zasvojene in so hkrati tudi žrtve nasilja. Zasvojenost pri ženskah je ali posledica izpostavljenosti nasilnemu vedenju ali pa zasvojene ženske postanejo žrtev nasilja. Še posebej zaskrbljujoče je, da je od leta 2017 pa do danes od 1.985 uporabnikov le 309 (15,5 %) žensk, kar pomeni, da ženske težje poiščejo pomoč kot moški. Zato je še posebej pomembno informiranje o možnostih pomoči, ki so jim na voljo.
  Preberi več
   
 • Vzgoja otrok. Znanje ali čaranje?

  05.11.2019

  Vabljeni na brezplačno a zelo zanimivo in poučno predavanje Dore Pal v Knjižnici Bena Zupančiča Postojna. Predavanje se bo zgodilo v četrtek 14. novembra ob 18:00 in bo ponudilo odgovore na mnoga vprašanja, ki si jih starši zastavljamo tekom vzgoje otrok.
  Preberi več
   
 • Mesec boja proti zasvojenosti - NOVEMBER

  04.11.2019

  BITI - DELITI - SPREMENITI Kot prostovoljec delaš pomembno delo. Delo, ki se zapiše v srce človeka - za vedno. Delo, ki posadi seme vrednot, iz katerega požene človek vreden SEBE. Delo, ko s tem ko samo SI, DELIŠ zgled drugim kako BITI in tako nudiš možnost za se SPREMENITI.
  Preberi več
   
 • OpenProf sedaj v sodelovanju s Programom za otroke in mladostnike

  23.10.2019

  Z OpenProf smo sklenili dogovor o sodelovanju, kar nam bo omogočilo učinkovitejše nudenje učne pomoči v Programu za mlade in mladostnike.
  Preberi več
   
 • O ogroženosti socialno varstvenih programov tudi na Valu 202

  08.10.2019

  V prispevku "Kje pa vas čevelj žuli?" novinarja Gorazda Rečnika lahko slišite kratek povzetek trenutnih razmer v socialno varstvenih programih.
  Preberi več
   
 • Ali se obeta konec socialno varstvenih programov?

  20.09.2019

  Vlada je včeraj potrdila desetmilijardni proračun, za katerega pravi, da je socialno in razvojno naravnan. Ampak opisovati proračun, ki nenadoma ukinja 4 milijone predhodno obljubljenih sredstev za socialnovarstvene programe, kot socialen in razvojen, je zares slaba šala.
  Preberi več
   
 • SREČAnje s Skavti

  07.08.2019

  v ponedeljek 5. avgusta in torek 6. avgusta so nas v Sopotnici obiskali skavti v okviru vsakoletnega skavtskega dogodka SREČAnje - Tabor voditeljev. Letošnji skavtski dogodek, ki se ga je letos udeležilo skoraj 500 skavtskih voditeljev, traja od 5. do 11. avgusta. Geslo tokratnega tabora voditeljev je SREČAnje. Sreča je biti skupaj, nekomu pripadati.
  Preberi več
   
 • Zaposlimo delavca/delavko za delo z zasvojenimi

  06.08.2019

  objavljamo prosto delovno mesto - sodelavec za delo z zasvojenimi osebami in njihovimi otroki
  Preberi več
   
 • Prostovoljstvo pri delu z ranljivo skupino

  26.06.2019

  26.JUNIJ - MEDNARODNI DAN PROTI ZLORABI DROG Delo z ranljivimi skupinami je še posebej zahtevno, saj so to ljudje, ki potrebujejo res ogromno sprejemanja, podore, sočutja in potrpežljivosti. Biti prostovoljec v organizaciji, ki dela z ranljivo skupino, ljudi pa še toliko bolj.
  Preberi več
   
 • Kandidiramo za nagrado Regiostars

  18.06.2019

  z veseljem vas obveščam, da smo bili z mrežo Mobilnih enot - torej z vsemi vašimi programi - uspešni pri izboru kandidatov za prejem nagrade #Regiostars, ki jo Evropska komisija podeljuje najodličnejšim in najbolj inovativnim projektom na področju regionalnega razvoja.
  Preberi več
   
 • Gostili smo Mag. Ksenijo Klampfer, ministrico za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

  05.06.2019

  Včeraj 4.6.2019 je naši Terapevtski skupnosti za Klasičen program in za Zasvojene starše z otroki obiskala ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti mag. Ksenija Klampfer.
  Preberi več
   
 • Veseli dan prostovoljstva

  17.05.2019

  Včeraj 16. maja 2019 smo obeležili Veseli dan prostovoljstva. Udeležili smo se Okrogle mize, ki jo je organizirala Slovenska filantropija, na temo Nacionalna strategija razvoja prostovoljstva.
  Preberi več
   
 • Vzgajanje se sicer začne v družini, nikakor pa se tukaj ne konča!

  15.05.2019

  Nova Gorica, 14. maj 2019 – Skrb zbujajoče številke, ki jih beležijo v Društvu Projekt Človek, opozarjajo na vse težjo problematiko, s katero se soočajo mladostniki in njihovi straši. Število mladostnikov, ki je poiskalo pomoč v zadnjih treh letih je naraslo za kar 60%, prav tako se je za skoraj 30% povečalo število svojcev. Večinoma se starši obrnejo po strokovno pomoč, ko sami ne zmorejo več, so obupani, problematika mladostnika pa je prezahtevna z njih. Zato so v Društvu Projekt Človek organizirali strokovni posvet, o pomenu vzgoje in načinih kako zaobiti pasti, na katere se lahko starši ujamejo pri odraščajočih mladostnikih. Prispevki posveta so pripeljali do zaključkov, da smo za zagotovitev varnega prostora mladostnikom odgovorni prav vsi, tako starši, vzgojitelji, učitelji kot tudi drugi strokovni delavci. Ne smemo si zatiskati oči, marveč se moramo povezovati in pravočasno ukrepati.
  Preberi več
   
 • Strokovni posvet "Vzgoja kot preventiva zasvojenosti"

  06.05.2019

  DRUŠTVO PROJEKT ČLOVEK, SPREJEMNI CENTER PIRAN – ENOTA NOVA GORICA VABI NA STROKOVNI POSVET, »Vzgoja kot preventiva zasvojenosti« ki bo v torek, 14. maja 2019, od 9.00 do 15.30, v veliki dvorani Mestne občine Nova Gorica Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica
  Preberi več
   
 • Hvaležni smo vsem, ki ste se odzvali na Dan za spremembe

  16.04.2019

  Zbirali smo in še nismo povsem zaključili potrebščine za Brezdomce v Novi Gorici, Kralje ulice in otroke azilantov v sodelovanju s Slovensko filantropijo.
  Preberi več
   
 • Letno poročilo o poslovanju Društva projekt Človek

  15.04.2019

  Kot vsako leto, je poslovanje našega društva pregledal neodvisni revizor.
  Preberi več
   
 • V Terapevtski skupnosti za starše imam prostor za še eno družino

  18.03.2019

  Sprejmemo lahko še eno družino (starša z otroki) ali nosečnico na substitucijski terapiji.
  Preberi več
   
 • Dan za spremembe - odpravimo diskriminacijo

  15.03.2019

  Tudi letos se pridružujemo akciji Dan za spremembe - odpravimo diskriminacijo!
  Preberi več
   
 • Biti deliti spremenit - postani naš prostovoljec

  13.03.2019

  Ti je bolj pomembno BITI kot imeti? Rad DELIŠ svoje izkušnje, znanja in pozitiven pristop do življenja? Verjameš, da nas ravno najbolje težke situacije izklešejo v najmočnejše borce? Želiš biti del SPREMEMBE, jo podpreti in z njo zaživeti?
  Preberi več
   
 • 40 dni brez alkohola

  07.03.2019

  V Društvu Projekt Človek se pridružujemo akciji 40 dni brez alkohola
  Preberi več
   
 
Prikaži strani
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.