Leto 2019

 
Razvrsti po:
 
 • Ali se obeta konec socialno varstvenih programov?

  20.09.2019

  Vlada je včeraj potrdila desetmilijardni proračun, za katerega pravi, da je socialno in razvojno naravnan. Ampak opisovati proračun, ki nenadoma ukinja 4 milijone predhodno obljubljenih sredstev za socialnovarstvene programe, kot socialen in razvojen, je zares slaba šala.
  Preberi več
   
 • SREČAnje s Skavti

  07.08.2019

  v ponedeljek 5. avgusta in torek 6. avgusta so nas v Sopotnici obiskali skavti v okviru vsakoletnega skavtskega dogodka SREČAnje - Tabor voditeljev. Letošnji skavtski dogodek, ki se ga je letos udeležilo skoraj 500 skavtskih voditeljev, traja od 5. do 11. avgusta. Geslo tokratnega tabora voditeljev je SREČAnje. Sreča je biti skupaj, nekomu pripadati.
  Preberi več
   
 • Zaposlimo delavca/delavko za delo z zasvojenimi

  06.08.2019

  objavljamo prosto delovno mesto - sodelavec za delo z zasvojenimi osebami in njihovimi otroki
  Preberi več
   
 • Prostovoljstvo pri delu z ranljivo skupino

  26.06.2019

  26.JUNIJ - MEDNARODNI DAN PROTI ZLORABI DROG Delo z ranljivimi skupinami je še posebej zahtevno, saj so to ljudje, ki potrebujejo res ogromno sprejemanja, podore, sočutja in potrpežljivosti. Biti prostovoljec v organizaciji, ki dela z ranljivo skupino, ljudi pa še toliko bolj.
  Preberi več
   
 • Kandidiramo za nagrado Regiostars

  18.06.2019

  z veseljem vas obveščam, da smo bili z mrežo Mobilnih enot - torej z vsemi vašimi programi - uspešni pri izboru kandidatov za prejem nagrade #Regiostars, ki jo Evropska komisija podeljuje najodličnejšim in najbolj inovativnim projektom na področju regionalnega razvoja.
  Preberi več
   
 • Gostili smo Mag. Ksenijo Klampfer, ministrico za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

  05.06.2019

  Včeraj 4.6.2019 je naši Terapevtski skupnosti za Klasičen program in za Zasvojene starše z otroki obiskala ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti mag. Ksenija Klampfer.
  Preberi več
   
 • Veseli dan prostovoljstva

  17.05.2019

  Včeraj 16. maja 2019 smo obeležili Veseli dan prostovoljstva. Udeležili smo se Okrogle mize, ki jo je organizirala Slovenska filantropija, na temo Nacionalna strategija razvoja prostovoljstva.
  Preberi več
   
 • Vzgajanje se sicer začne v družini, nikakor pa se tukaj ne konča!

  15.05.2019

  Nova Gorica, 14. maj 2019 – Skrb zbujajoče številke, ki jih beležijo v Društvu Projekt Človek, opozarjajo na vse težjo problematiko, s katero se soočajo mladostniki in njihovi straši. Število mladostnikov, ki je poiskalo pomoč v zadnjih treh letih je naraslo za kar 60%, prav tako se je za skoraj 30% povečalo število svojcev. Večinoma se starši obrnejo po strokovno pomoč, ko sami ne zmorejo več, so obupani, problematika mladostnika pa je prezahtevna z njih. Zato so v Društvu Projekt Človek organizirali strokovni posvet, o pomenu vzgoje in načinih kako zaobiti pasti, na katere se lahko starši ujamejo pri odraščajočih mladostnikih. Prispevki posveta so pripeljali do zaključkov, da smo za zagotovitev varnega prostora mladostnikom odgovorni prav vsi, tako starši, vzgojitelji, učitelji kot tudi drugi strokovni delavci. Ne smemo si zatiskati oči, marveč se moramo povezovati in pravočasno ukrepati.
  Preberi več
   
 • Strokovni posvet "Vzgoja kot preventiva zasvojenosti"

  06.05.2019

  DRUŠTVO PROJEKT ČLOVEK, SPREJEMNI CENTER PIRAN – ENOTA NOVA GORICA VABI NA STROKOVNI POSVET, »Vzgoja kot preventiva zasvojenosti« ki bo v torek, 14. maja 2019, od 9.00 do 15.30, v veliki dvorani Mestne občine Nova Gorica Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica
  Preberi več
   
 • Hvaležni smo vsem, ki ste se odzvali na Dan za spremembe

  16.04.2019

  Zbirali smo in še nismo povsem zaključili potrebščine za Brezdomce v Novi Gorici, Kralje ulice in otroke azilantov v sodelovanju s Slovensko filantropijo.
  Preberi več
   
 
Prvi123ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.