Blog

 
Razvrsti po:
 
 • Zapis uporabnice

  30.08.2020

  Gore ti dajo moč
  Preberi več
   
 • Aktivno poslušanje

  30.08.2020

  Aktivno poslušanje vpliva na odnos med starši in mladostnikom. Glede na to kako starši poslušajo svoje mladostnike je odvisno kakšne vrednote in prepirčanja bodo ti imeli. Kaj želimo doseči z aktivnim polsušanjem? Kaj sploh je metoda aktivnega poslušanja?
  Preberi več
   
 • Komunikacija v adolescenci

  30.08.2020

  Komunikacija s starši vpliva na sliko, ki si jo bo mladostnik ustvaril o sebi, in na njegov prostor v družbi. Dobra komunikacija pripomore k odprtosti, iskrenosti in fleksibilnosti, ki zagovarja svoje mnenje, hkrati pa upošteva in se vživi v stališče sogovornika.
  Preberi več
   
 • Utrinki z morja

  13.08.2020

  Najprej nekaj ovir, nato pa morje, sonce in relax!
  Preberi več
   
 • moker Bled

  10.08.2020

  Z uporabniki TS DID smo se danes namakali na Bledu
  Preberi več
   
 • Kulinarični dan

  07.08.2020

  Junija je v terpevtski skupnosti v Škofji Loki že vse dišalo po morju.
  Preberi več
   
 • Moja življenjska zgodba iz pekla odvisnosti

  06.08.2020

  ... A ta sreča ni dolgo trajala kajti spet sem se ujela v peklu odvisnosti iz katere nisem več zmogla sama ven. Živeti dvojno življenje je bilo zame težko. Čez dan sem bila pridna delavka, hčerka, žena in skrbna mati, a ko je padla noč, odvisnica ...
  Preberi več
   
 • Kako doživljam program?

  30.08.2020

  “Bili smo skupaj, ko nam je bilo najbolj hudo, jokali smo, se veselili in jezili smo se skupaj.”
  Preberi več
   
 • 15. maj – Svetovni dan družine

  15.05.2020

  Leta 1993 je Generalna skupščina razglasila 15. maj za svetovni dan družine. Že leta 1989 je z resolucijo A/RES/44/82 generalna skupščina določila leto 1994 za leto družine, s čimer je hotela povečati zavedanje družbe o družini in družinskih zadevah ter izboljšati zmožnost držav, da bi se družinski problemi reševali z ustreznimi domačimi politikami.
  Preberi več
   
 • SIMBOLI - večne resnice

  15.04.2020

  Simboli so šli so skozi mnoge transforamacije in številne procese, ki so se več ali manj odvijali na nezavedni ravni v človeških dušah in so tako postali kolektivne slike, ki so jih »civilizirane« družbe sprejele za svoje. Kljub temu takšni kulturni simboli še vedno v sebi zadržujejo neko starodavno numinoznost oziroma občutek »čarobnosti«. Pomembno se je zavedati, da njihov pomen lahko pusti zelo močan čustven odziv v posameznikovem doživljanju.
  Preberi več
   
 
Prvi1234ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.