Blog

 
Razvrsti po:
 
 • Zagnali smo šivalne stroje in začeli šivati maske

  06.04.2020

  Iskreno bi se zahvalila modni kreatorki in kostumografinji Jeleni Proković in celotni ekipi, da so nam donirali zaščitne maske, kroj in ves potreben material, da smo lahko zagnali šivalne stroje in začeli tudi sami šivati zaščitne maske.
  Preberi več
   
 • Nogometni turnir

  25.03.2020

  Sončni petkov dan smo izkoristili za nogometni turnir. Kar nekaj nas je, ki imamo izkušnje z igranjem nogometa, še več pa nas je, ki smo borbeni in z veseljem brcnemo žogo! Poskrbljeno je bilo tudi za odličen žar in medalje, ki smo jih sami naredili - kreativnost in ročne spretnosti nas prav tako bogatijo.
  Preberi več
   
 • PESEM

  25.03.2020

  Od blizu vidu sem kar se ni smelo Skoraj vse mi je vzelo Tudi če sm se trudu Marsikaj sem zgubu Rablo mi je to da sm se zbudu Vzet sem mogu kar lajf mi je ponudu.
  Preberi več
   
 • Ati

  25.03.2020

  Veš že nekaj časa je minil odkar nazadnje sem verjel, Da mogoče enkrat spet popolnost bi imel. Nisem smel prepuščat srcu šanse, da se znova zlom, Ker dvom me je ubijal, da še kje bom našel dom.
  Preberi več
   
 • Naravni živalski vrt - ZOO Park Rožman

  06.03.2020

  Obiskali smo naravni živalski vrt - ZOO park Rožman, kjer smo videli nekatere zelo eksotične živalske vrste, kot je na primer ježevec, himalajske gorske koze Tare in sibirske tigre.
  Preberi več
   
 • Sankali smo se na Jezerskem

  18.02.2020

  Prečudovit petek, kot nalašč za zimske vragolije. Četudi ni bilo snežne idile, je bilo snega dovolj na sankaški progi. Sproščenost, zabava in radost so polnile naša srca, v prekrasnem objemu Kamniških Alp.
  Preberi več
   
 • Zakaj kljub vsemu vztrajam

  Zakaj ostati, če vem, da je doma dostikrat lažje, manj zahtevno in lahkotnejše, pogostokrat tudi prijetnejše...
  Preberi več
   
 • Kako je bilo?

  Jaz, pomoč?! Ah kje pa. Ne, ne, ne jaz pa že ne sem govoril ves iz sebe. Tako sem se branil strokovne pomoči, da bi se rešil hude odvisnosti od drog...
  Preberi več
   
 • Utrinki s pohoda na Lubnik

  V soboto 2. julija smo se v prelepem sončnem dnevu pred Terapevtsko skupnostjo zbrali uporabniki, starši in delavci. Odšli smo na pohod na Lubnik...
  Preberi več
   
 • Verzi in razmišljanja

  Verzi in razmišljanja fantov in deklet.
  Preberi več
   
 
Prvi1234ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.