Razvrsti po:
 
 • Ostanimo skupaj

  27.10.2020

  V tem stresnem in negotovem obdobju se soočamo z različnimi stiskami, zato je pomembno, da ostanemo pozitivni, pogumni, ter povezani. Pokličite naše strokovne delavce ali nam pišite!
  Preberi več
   
 • Vabilo na delavnice Omra - oktober

  14.10.2020

  Objava datumov oktobrskih delavnic o motnjah razpoloženja. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!
  Preberi več
   
 • Covid-19, ne sprejemamo novih prostovoljcev

  08.10.2020

  Zaradi širjenja Korona virusa, trenutno v naši organizaciji ne sprejemamo novih prostovoljec.
  Preberi več
   
 • Virtualna razstava likovnih del in okrogla miza

  07.10.2020

  Vabilo k sprehodu po virtualni razstavi del naših uporabnic in uporabnikov ter na okroglo mizo "Duševno zdravje in književnost"
  Preberi več
   
 • Prosto delovno mesto

  06.10.2020

  Objavljamo prosto delovno mesto - strokovni delavec v terapevtski skupnosti. Pogoj je opravljen strokovni izpit!  Rok za prijavo je 14. oktober.
  Preberi več
   
 • (G)rajska gibalnica

  24.09.2020

  V sklopu letošnjega Evropskega tedna mobilnosti se je odvijal dogodek "Koroška v gibanju". Tim regijskega sprejemnega centra Koroške se je pridužl akciji in povzel dogajanje.
  Preberi več
   
 • Skupaj na poti za Človeka že 25 let!

  16.09.2020

  Pregled delovanja in razmišljanje ob 25. jubileju.
  Preberi več
   
 • XXVI. DNEVI SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

  15.09.2020

  Na XXVI. dnevih Socialne Zbornice Slovenije bo eden izmed delovnih otočkov vezan na Resolucijo o nacionalnem programu socialnega varstva za obdobje 2021-2027.  Vabljeni k branju utrinkov!
  Preberi več
   
 • Izšel je 3. novičnik projekta OMRA!

  01.09.2020

  V novem novičniku projekta OMRA lahko poglobite svoje znanje o stigmi, dobite odgovore na pogosta vprašanja v zvezi z osebnostnimi motnjami in izveste na katerem radiu lahko spremljate kvalitetne vsebine o duševnem zdravju. Vabljeni k branju.
  Preberi več
   
 • 3382,02-krat HVALA!

  30.08.2020

  Del dohodnine nam je namenilo 360 upravičencev, od srca hvala!
  Preberi več
   
 • Izšel je 2. novičnik projekta OMRA, v katerem sodelujemo tudi DPČ!

  06.08.2020

  Izšel je 2. novičnik projekta OMRA, v katerem sodelujemo tudi DPČ! V njem lahko spoznate kaj novega o osebnostnih motnjah in se pripravite na občutke, ki jih boste občutili, če boste morali v karanteno oz. boste zaradi spremenjenih delovnih okoliščin izpostavljeni vse več "digitalnemu stresu". Vabljeni k branju!
  Preberi več
   
 • Za informacije, nasvete in podporo smo dosegljivi!

  14.04.2020

  Zaradi zajezitve okužb s koronavirusom do preklica nudimo našim uporabnikom telefonsko in elektronsko svetovanje. Vsi fizični kontakti in neposredni stiki z uporabniki do preklica ukrepov odpadejo. Na srečo nam pri tem sodobna tehnologija lahko precej pomaga in olajša to obdobje.
  Preberi več
   
 • LJUBEZEN IN STRAH V ČASU KORONE

  02.04.2020

  V karanteni ali samo-izolaciji po določenem času res postaneš kot volk. Primanjkuje nam raznolikosti socialnih stikov, pogrešamo stik z bližnjimi, s katerimi ne živimo skupaj v stanovanju, skrbi nas, ali so zdravi, na živce pa nam gredo tisti, ki jih gledamo 24 ur na dan. Če nas ne potolče virus, se potolčemo kar sami med sabo. Pa čeprav smo v izolaciji, se lahko tolčemo tudi na družbenih omrežjih! Le kaj je ta volčjost v nas?
  Preberi več
   
 • Projekt OMRA

  24.03.2020

  Začeli smo s projektom OMRA, ki je namenjen večji pismenosti o duševnem zdravju. Zato je program naravnan tako, da bo povečal dostopnost do različnih informacij, povezanih z zgodnjim prepoznavanjem težav v duševnem zdravju in razpoložljivih oblik (samo)pomoči preko neposrednih izobraževanj in spletne platforme ter tako prispeval k dvigu ravni pismenosti o duševnem zdravju v Sloveniji.
  Preberi več
   
 • NUJNO OBVESTILO

  13.03.2020

  V skladu z odredbo Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti smo delovanje naših programov iz preventivnih razlogov omejili. Verjamemo, da bomo te izredne razmere skupaj z mirom v srcu, razsodnostjo in čutom za sočloveka ob upoštevanju varnostnih ukrepov uspešno prebrodili. Za vse, ki želite informacije, nasvete ali podporo smo dosegljivi na naših telefonskih številkah in elektronski pošti.
  Preberi več
   
 • PREVENTIVA PRED OKUŽBAMI Z VIRUSI

  10.03.2020

  Spoštovani, ob naraščanju okužbe s Koronavirusom smo tudi v našem društvu sprejeli preventivne ukrepe, zato pozivamo vse, ki imate znake virusnega obolenja, da ne hodite na pogovore ali podporne skupine. Za razumevanje se vam zahvaljujemo.
  Preberi več
   
 • Dve prosti delovni mesti

  06.03.2020

  V naš kolektiv vabimo dva strokovna delavca, ki sta psihologa po izobrazbi.
  Preberi več
   
 • 40 dni brez alkohola 2020

  27.02.2020

  Tudi letos se pridružujemo akciji 40 dni brez alkohola, ki jo že 15. leto zapored organizirajo poleg Slovenske Karitas še Nacionalni inštitut za javno zdravje, zavoda Varna pot in Vse bo v redu, Katedra za družinsko medicino Medicinske fakultete v Ljubljani, društvo Žarek upanja, Zveza klubov zdravljenih alkoholikov in Društvo abstinent. Letos bo kot gostujoča organizacija sodeloval tudi Družinski inštitut Bližina.
  Preberi več
   
 • Zaposlimo diplomirano medicinsko sestro/diplomiranega zdravstvenika

  27.01.2020

  Zaposlimo diplomirano medicinsko sestro ali diplomiranega zdravstvenika za delo z zasvojenimi
  Preberi več
   
 • Zaposlimo novega strokovnega delavca

  21.01.2020

  V naši organizaciji imamo ponovno prosto delovno mesto. Delo pri nas je zanimivo in dinamično. Nudi priložnost za pridobivanje kompetenc, znanj in veščin na področju adiktologije in dela z ranljivo skupino kot je tudi dragocena priložnost doprinosa podpore, stika in sočutja tistim, ki so se odločili za spremembo življenja.
  Preberi več
   
 
Prvi12345ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.