Razvrsti po:
 
 • Veseli dan prostovoljstva

  17.05.2019

  Včeraj 16. maja 2019 smo obeležili Veseli dan prostovoljstva. Udeležili smo se Okrogle mize, ki jo je organizirala Slovenska filantropija, na temo Nacionalna strategija razvoja prostovoljstva.
  Preberi več
   
 • Vzgajanje se sicer začne v družini, nikakor pa se tukaj ne konča!

  15.05.2019

  Nova Gorica, 14. maj 2019 – Skrb zbujajoče številke, ki jih beležijo v Društvu Projekt Človek, opozarjajo na vse težjo problematiko, s katero se soočajo mladostniki in njihovi straši. Število mladostnikov, ki je poiskalo pomoč v zadnjih treh letih je naraslo za kar 60%, prav tako se je za skoraj 30% povečalo število svojcev. Večinoma se starši obrnejo po strokovno pomoč, ko sami ne zmorejo več, so obupani, problematika mladostnika pa je prezahtevna z njih. Zato so v Društvu Projekt Človek organizirali strokovni posvet, o pomenu vzgoje in načinih kako zaobiti pasti, na katere se lahko starši ujamejo pri odraščajočih mladostnikih. Prispevki posveta so pripeljali do zaključkov, da smo za zagotovitev varnega prostora mladostnikom odgovorni prav vsi, tako starši, vzgojitelji, učitelji kot tudi drugi strokovni delavci. Ne smemo si zatiskati oči, marveč se moramo povezovati in pravočasno ukrepati.
  Preberi več
   
 • Strokovni posvet "Vzgoja kot preventiva zasvojenosti"

  06.05.2019

  DRUŠTVO PROJEKT ČLOVEK, SPREJEMNI CENTER PIRAN – ENOTA NOVA GORICA VABI NA STROKOVNI POSVET, »Vzgoja kot preventiva zasvojenosti« ki bo v torek, 14. maja 2019, od 9.00 do 15.30, v veliki dvorani Mestne občine Nova Gorica Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica
  Preberi več
   
 • Hvaležni smo vsem, ki ste se odzvali na Dan za spremembe

  16.04.2019

  Zbirali smo in še nismo povsem zaključili potrebščine za Brezdomce v Novi Gorici, Kralje ulice in otroke azilantov v sodelovanju s Slovensko filantropijo.
  Preberi več
   
 • Letno poročilo o poslovanju Društva projekt Človek

  15.04.2019

  Kot vsako leto, je poslovanje našega društva pregledal neodvisni revizor.
  Preberi več
   
 • V Terapevtski skupnosti za starše imam prostor za še eno družino

  18.03.2019

  Sprejmemo lahko še eno družino (starša z otroki) ali nosečnico na substitucijski terapiji.
  Preberi več
   
 • Dan za spremembe - odpravimo diskriminacijo

  15.03.2019

  Tudi letos se pridružujemo akciji Dan za spremembe - odpravimo diskriminacijo!
  Preberi več
   
 • Biti deliti spremenit - postani naš prostovoljec

  13.03.2019

  Ti je bolj pomembno BITI kot imeti? Rad DELIŠ svoje izkušnje, znanja in pozitiven pristop do življenja? Verjameš, da nas ravno najbolje težke situacije izklešejo v najmočnejše borce? Želiš biti del SPREMEMBE, jo podpreti in z njo zaživeti?
  Preberi več
   
 • 40 dni brez alkohola

  07.03.2019

  V Društvu Projekt Človek se pridružujemo akciji 40 dni brez alkohola
  Preberi več
   
 • Mednarodni dan prostovoljstva

  05.12.2018

  5. december je dan za praznovanje moči in potenciala prostovoljstva ter priložnost za zahvalo vsem, ki svoj prosti čas in spretnosti namenjajo izboljšanju življenja drugih, varovanju narave, vrednotam solidarnosti in prizadevanjem, da bi bil naš svet boljši za vse, v katerem nihče ne ostane sam.
  Preberi več
   
 
Prvi23456ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.