Razvrsti po:
 
 • Zaposlimo psihologa ali biopsihologa

  16.04.2018

  Iščemo psihologa ali biopsihologa za delo z zasvojenimi.
  Preberi več
   
 • SKUPAJ NUDIMO VEČ - Strokovni posvet

  16.04.2018

  Društvo Projekt Človek vabi na strokovni posvet SKUPAJ NUDIMO VEČ Težave in omejitve s katerimi se organizacije srečujejo pri delu z mladimi, v torek, 20. novembra 2018, od 8:30 do 15:00 v Kulturnem centru Ravne na Koroškem, Gledališka pot 1, 2390 Ravne na Koroškem.
  Preberi več
   
 • V Novi Gorici zaposlimo novega strok. delavca

  12.04.2018

  Vas veseli delo z mladimi? Želite pomagati tistim, ki pomoč res potrebujejo (ranljive skupine)? Vam je pomembno sodelovanje in povezovanje? Je Nova Gorica kraj, ki vam za delo ustreza?
  Preberi več
   
 • Dan za spremembe v Piranu

  22.03.2018

  Sprejemni center Piran v okviru 9. vseslovenske prostovoljske akcije "Dan za Spremembe", ki poteka letos pod geslom "Povezujmo skupnost" organizira Dobrodelno zbiralno akcijo za brezdomne iz sprejemališča in zavetišča Kažun iz Pirana.
  Preberi več
   
 • Prosto delovno mesto v Novi Gorici

  12.03.2018

  Vas veseli delo z mladimi? Želite pomagati tistim, ki pomoč res potrebujejo (ranljive skupine)? Vam je pomembno sodelovanje in povezovanje? Je Nova Gorica kraj, ki vam za delo ustreza? Če ste na zgornja vprašanja odgovorili pozitivno, vas vabimo, da si v nadaljevanju preberete, katera so dodatna znanja in veščine, ki jih delovno mesto zajema, in če se dotikajo vaših znanj in veščin, potem je lahko delovno mesto v našem društvu kot nalašč za vas!
  Preberi več
   
 • Iščemo novega sodelavca/sodelavko

  05.02.2018

  Prosto delovno mesto Naziv delovnega mesta: strokovni sodelavec v soc. varstvenih programih
  Preberi več
   
 • Odprli smo vrata v Novi Gorici

  01.12.2017

  30. novembra 2017 je sprejemna pisarna v Novi Gorici, ki deluje v okviru Sprejemnega Centra Piran, odprla vrata vsem, ki jih zanima področje zasvojenosti, terapevtskega dela in osebnostne rasti.
  Preberi več
   
 • Pod vtisi Afganistana

  29.11.2017

  Kruta, nevarna in skoraj srhljiva, a tudi pravljično romantična razstava V programu za otroke in mladostnike, smo si delavci, uporabniki in svojci uporabnikov ogledali razstavo Afganistan. Razstava je naredila globok vtis na nas, nekaj vtisov, si lahko preberete spodaj.
  Preberi več
   
 • Tudi zasvojene mame imajo rade svoje otroke

  29.11.2017

  Vabimo vas, da si preberete članek o dveh zasvojenih mamah, ki sta na socialni rehabilitaciji v Terapevtski skupnosti za zasvojene starše z otroki.
  Preberi več
   
 • Vabilo na Dan odprtih vrat v Novi Gorici

  29.11.2017

  »Od prvega koraka do Nove Gorice in naprej« V ČETRTEK, 30. november 2017, med 9.00 in 15.00, V SKUPNOSTNEM CENTRU V NOVI GORICI Bidovčeva ulica 4, Nova Gorica
  Preberi več
   
 
Prvi23456ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.