Razvrsti po:
 
 • Izšel je 2. novičnik projekta OMRA, v katerem sodelujemo tudi DPČ!

  06.08.2020

  Izšel je 2. novičnik projekta OMRA, v katerem sodelujemo tudi DPČ! V njem lahko spoznate kaj novega o osebnostnih motnjah in se pripravite na občutke, ki jih boste občutili, če boste morali v karanteno oz. boste zaradi spremenjenih delovnih okoliščin izpostavljeni vse več "digitalnemu stresu". Vabljeni k branju!
  Preberi več
   
 • Moja življenjska zgodba iz pekla odvisnosti

  06.08.2020

  ... A ta sreča ni dolgo trajala kajti spet sem se ujela v peklu odvisnosti iz katere nisem več zmogla sama ven. Živeti dvojno življenje je bilo zame težko. Čez dan sem bila pridna delavka, hčerka, žena in skrbna mati, a ko je padla noč, odvisnica ...
  Preberi več
   
 • Za informacije, nasvete in podporo smo dosegljivi!

  14.04.2020

  Zaradi zajezitve okužb s koronavirusom do preklica nudimo našim uporabnikom telefonsko in elektronsko svetovanje. Vsi fizični kontakti in neposredni stiki z uporabniki do preklica ukrepov odpadejo. Na srečo nam pri tem sodobna tehnologija lahko precej pomaga in olajša to obdobje.
  Preberi več
   
 • Zagnali smo šivalne stroje in začeli šivati maske

  06.04.2020

  Iskreno bi se zahvalila modni kreatorki in kostumografinji Jeleni Proković in celotni ekipi, da so nam donirali zaščitne maske, kroj in ves potreben material, da smo lahko zagnali šivalne stroje in začeli tudi sami šivati zaščitne maske.
  Preberi več
   
 • LJUBEZEN IN STRAH V ČASU KORONE

  02.04.2020

  V karanteni ali samo-izolaciji po določenem času res postaneš kot volk. Primanjkuje nam raznolikosti socialnih stikov, pogrešamo stik z bližnjimi, s katerimi ne živimo skupaj v stanovanju, skrbi nas, ali so zdravi, na živce pa nam gredo tisti, ki jih gledamo 24 ur na dan. Če nas ne potolče virus, se potolčemo kar sami med sabo. Pa čeprav smo v izolaciji, se lahko tolčemo tudi na družbenih omrežjih! Le kaj je ta volčjost v nas?
  Preberi več
   
 • Nogometni turnir

  25.03.2020

  Sončni petkov dan smo izkoristili za nogometni turnir. Kar nekaj nas je, ki imamo izkušnje z igranjem nogometa, še več pa nas je, ki smo borbeni in z veseljem brcnemo žogo! Poskrbljeno je bilo tudi za odličen žar in medalje, ki smo jih sami naredili - kreativnost in ročne spretnosti nas prav tako bogatijo.
  Preberi več
   
 • Projekt OMRA

  24.03.2020

  Začeli smo s projektom OMRA, ki je namenjen večji pismenosti o duševnem zdravju. Zato je program naravnan tako, da bo povečal dostopnost do različnih informacij, povezanih z zgodnjim prepoznavanjem težav v duševnem zdravju in razpoložljivih oblik (samo)pomoči preko neposrednih izobraževanj in spletne platforme ter tako prispeval k dvigu ravni pismenosti o duševnem zdravju v Sloveniji.
  Preberi več
   
 • NUJNO OBVESTILO

  13.03.2020

  V skladu z odredbo Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti smo delovanje naših programov iz preventivnih razlogov omejili. Verjamemo, da bomo te izredne razmere skupaj z mirom v srcu, razsodnostjo in čutom za sočloveka ob upoštevanju varnostnih ukrepov uspešno prebrodili. Za vse, ki želite informacije, nasvete ali podporo smo dosegljivi na naših telefonskih številkah in elektronski pošti.
  Preberi več
   
 • PREVENTIVA PRED OKUŽBAMI Z VIRUSI

  10.03.2020

  Spoštovani, ob naraščanju okužbe s Koronavirusom smo tudi v našem društvu sprejeli preventivne ukrepe, zato pozivamo vse, ki imate znake virusnega obolenja, da ne hodite na pogovore ali podporne skupine. Za razumevanje se vam zahvaljujemo.
  Preberi več
   
 • Naravni živalski vrt - ZOO Park Rožman

  06.03.2020

  Obiskali smo naravni živalski vrt - ZOO park Rožman, kjer smo videli nekatere zelo eksotične živalske vrste, kot je na primer ježevec, himalajske gorske koze Tare in sibirske tigre.
  Preberi več
   
 
PrviPrejšnji12345ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.